Profiteer van onze
kennis & ervaring!

Specialist sinds 1996

Deskundig advies

Landelijke montage en service

Bel ons op: 0570-62 44 62

Of mail naar: info@domicare.nl

Hoog Laag bad met douchestretcher en tillift

Een hoog laag bad met stretcher en plafondgemonteerde tillift

biedt vaak de ideale oplossing in de badkamer

Hoog laag baden worden vaak gezien als luxe, douchen lijkt in Nederland de standaard. Maar het wassen van zorgvragers in douchestoelen, veelal in nauwe badkamers/douchecellen, leidt vaak al snel tot ongewenste en onverantwoorde werkhoudingen en fysieke belasting van de zorgverlener.

Domicare biedt hiervoor combinaties van hoog-laag verstelbare baden die optioneel kunnen worden voorzien van een douchestretcher.

Vervolgens kan dit worden gecombineerd met een plafondgemonteerde tillift waardoor een ideale oplossing in de badkamer kan worden geboden.

  • In de badkamer worden veel transfers uitgevoerd, de tillift aan het plafond bespaart ruimte en voorkomt fysieke
  • De douchestretcher icm het bad is verstelbaar in de juiste werkhoogte voor iedere gebruiker
  • Ervaar de voordelen van een hoog-laag bad met daarop gemonteerde douchestretcher i.c.m. de plafondlift in onze showroom!

Bespaar zowel tijd als ruimte

De combinatie van een hoog laag bad met stretcher en een plafondgemonteerde

tillift bespaart zowel ruimte als tijd

Met ons hoog/laag bad bieden we een kwalitatief goed hoog/laag bad tegen een zeer concurrerende prijs. Het bad is elektrisch in hoogte verstelbaar van ca. 65 – 95 cm (gemeten vanaf de badrand).

Het systeem wordt voorzien van een comfortabel polyester Duravit® ligbad en standaard geleverd zonder douche/mengkraan. Het bad kan optioneel worden geleverd met een op de badrand gemonteerde douche/mengkraan en douche stretcher met zijhek.

In combinatie met een plafondlift biedt het bad met stretcher de ideale oplossing voor baden, douchen, afdrogen en aankleden. Transfers van bad naar stretcher kunnen snel worden uitgevoerd, in een zeer beperkte ruimte.

De plafondlift werkt op 24 Volt waarbij de accu’s automatisch worden geladen in het railsysteem, waarbij de oplader zich altijd in een veilige zone bevindt. De pneumatische handbedining (luchtdruk) is 100% waterproof!

Profiteer van onze kennis & ervaring!

Het borgen van randvoorwaarden voor goede zorg is van cruciaal belang voor zowel de

cliënt als de zorgprofessional, ook in de thuissituatie.

Hoe helpen we u het beste?

”Of het nu gaat om zelfstandig wonen, begeleid wonen of wonen in een instelling, we willen ons thuis voelen, daarin zoeken we rust en willen we passief of actief kunnen ontspannen.”

Domicare levert duurzame hulpmiddelen voor zowel de intramurale als extramurale zorg. Domicare heeft zich daarbij in het bijzonder toegelegd op belangrijke thema’s als preventie van fysieke belasting in de zorg en langer zelfstandig thuis wonen.

Vaak zijn er meerdere oplossingen mogelijk en uiteraard helpen we u bij het maken van de juiste keuze!

advies-aan-client-in-rolstoel-1475x983