Plafondlift boven bedbox 1320x435

Ontwerpvoorbeelden

Tilsysteem - plafondlift ontwerpvoorbeeld 5 800x500

Tilsysteem - plafondlift ontwerpvoorbeeld 4 800x500

Tilsysteem - plafondlift ontwerpvoorbeeld 6 800x500

Tilsysteem - plafondlift ontwerpvoorbeeld 10 800x500 b

Tilsysteem - plafondlift ontwerpvoorbeeld 8 800x500

Tilsysteem - plafondlift ontwerpvoorbeeld 9 800x500

Plafondlift zelf monteren

Doe-het-zelf pakket voor eenvoudige oplossingen

Rode lijn 1320x9

Voor het uitvoeren van een eenvoudige tilhandeling, bijvoorbeeld vanuit het bed in de rolstoel, kan worden volstaan met een enkele rail van 3 meter. De rail kan worden voorzien van een flexibel inzetbare plafondlift, standaard geleverd met oplader en tiljuk. Om ook in bijvoorbeeld de badkamer of de woonkamer tilhandelingen te kunnen uitvoeren kan een extra rail worden gemonteerd. De uitneembare tillift kan dan afwisselend in beide ruimtes worden toegepast.

Complete set vanaf € 2.290,- inclusief BTW

Een railsysteem plaatsen aan het plafond kan snel en eenvoudig. Domicare levert hiervoor standaard sets met alle benodigde materialen, inclusief een duidelijke Nederlandstalige montagehandleiding. Uiteraard kunt u gebruik maken van onze helpdesk, of het systeem door onze montagedienst laten monteren.

 • 3 meter railprofiel inclusief bevestigingsmateriaal
 • Flexibele tillift met oplader en tiljuk
 • Optie extra rail met loopwieltje voor flexlift €   700,-
 • Inclusief draagband (Prism Medical Universal)
 • Gratis bezorgd (Nederland m.u.v. waddengebied)
 • Nederlandstalige montagehandleiding

Voorbeeld 5 - enkele rails met flexlift 800x600

De FLEX plafondliften zijn extreem licht en compact, met toch een indrukwekkende maximale belasting van 136 kg. De FLEX plafondliften zijn voorzien van de belangrijkste veiligheids-voorzieningen zoals een nood-omlaag functie.

Deze unieke lift kan op twee manieren worden toegepast. Het tiljuk kan direct onder de lift worden geplaatst, waarbij de plafondlift zichzelf in het railsysteen takelt dankzij de tilband, Ook kan de lift direct in het railsysteem worden geplaatst, waarbij het juk onder de lift aan de tilband hangt.

Lees meer >

Tilband naar keuze

Domicare biedt verreweg de meest uiteenlopende oplossingen ten aanzien van jukken, draagbanden en accessoires. Op deze pagina vindt u een beperkt overzicht van de verschillende mogelijkheden. De FLEX plafondlift wordt geleverd met een tweepuntsjuk. Draagbanden kunnen in onze showroom worden uitgeprobeerd of 14 dagen op proef worden gebruikt en eventueel omgeruild voor een andere maat.

Lees meer >

Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!

  Uw naam (verplicht)

  Uw Telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw woonplaats

  Onderwerp

  Uw bericht

  Brochure downloaden