Vacature monteur bij Domicare

Help ons Nederland rolstoeltoegankelijker te maken,
en mensen langer zelfstandig thuis te laten wonen!

Liftmonteur & Leerling monteur

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar monteurs en leerling monteurs voor montage van huisliften (Machinerichtlijn), plateauliften en tilliften. Dit betreffen kleinschalige projecten van gemiddeld 2 werkdagen.

We bieden een afwisselende functie met interne trainingen waarbij je samen met een collega montagewerkzaamheden uitvoert, veelal bij particulieren thuis. Vanuit Deventer werken we door geheel Nederland, en zijn op zoek naar monteurs woonachtig in de regio Deventer, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort en omstreken.

Functie omschrijving

De werkzaamheden bestaan o.a. uit het assembleren en inbouwen van:

– kleine huisliften met 2 of 3 stopplaatsen (2 verdiepingen) met tijdelijke werkvloeren in de schacht voor veilige werkhoogtes.

– plateauliften voor mensen met een rolstoel

– aluminium railsystemen met tilliften aan plafond waarmee mensen met een beperking kunnen worden getild vanuit hun bed naar de rolstoel

We zijn gevestigd in Deventer maar werken door heel Nederland en vertrekken tijdig om ook op tijd bij onze klanten te arriveren.

We werken hierbij met een dienstrooster van gemiddeld 38 uren per week van maandag t/m donderdag (9,5 uren per dag), en op de vrijdagen vrij.

Ons aanbod

Een afwisselende baan met een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden,
in een leuk team!

Naast een afwisselende baan als monteur of leerling monteur bieden we een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen met middelloon regeling, uiteenlopende verzekeringen en een serieus toekomstperspectief.

Je wordt intern ingewerkt en getraind, en bieden de mogelijkheden voor het behalen van de benodigde certificaten (o.a.: VCA / BHV / NEN3140). Je werkt met goed gereedschap, representatieve bedrijfsauto’s en kleding.

Kortom, genoeg goede redenen om te kiezen voor een carrière bij Domicare;

Afwisselende baan met toekomst
‘’Schoon’’ montage/assemblagewerk bij particulieren thuis
Kleinschalig bedrijf met gemoedelijke werksfeer
Goed salaris en goede secundaire voorwaarden
Full-time baan, maar iedere vrijdag vrij

VERDIEN EEN FULL-TIME SALARIS IN 4 WERKDAGEN !

We verdelen, mede door de uitbetaalde reisuren, de werkweek van 38 uur over 4 dagen.

Functie eisen

Profiteer van onze kennis & ervaring,

we houden ons hier immers al 25 jaar mee bezig!

Door jouw inzet, flexibiliteit en klantgerichtheid weet jij je te onderscheiden en ben je het trotse gezicht van onze organisatie.

Relevante MBO opleiding, werk- en denkniveau is een pré, maar geen eis. Werkervaring met lifttechniek of hydrauliek is een pré, maar geen eis.
In bezit van rijbewijs B
In bezit van VCA en NEN3140 certificaat is vereist maar kan eventueel worden behaald.

Naast het monteren van onze producten verzorgen we tevens onderhoudswerkzaamheden en verhelpen we 7 dagen per week storingen. Hiervoor worden interne trainingen verzorgd, en wordt er van je verwacht in toerbeurten een weekend standby te zijn voor het oplossen van een eventuele storing.

VERDIEN 3X JE UURLOON OP ZATERDAG OF ZONDAG!

We kunnen in het geval zich plotseling een storing voordoet onze klanten natuurlijk niet in de steek laten, maar jouw inzet in het weekend wordt royaal beloond!

Bedrijfsprofiel

Het team van Domicare wordt gekenmerkt door goed en direct onderling contact
en een gemoedelijke sfeer.

Bedrijfsprofiel
Domicare is een kleinschalige onderneming met circa 8 vaste werknemers, met goed en direct onderling contact en een gemoedelijke sfeer. Wekelijks sluiten we de week af en nemen de komende week door onder genot van een hapje en een drankje. Je hebt dus iedere week (zo niet dagelijks) contact met de directie en bent volledig vrij om vragen of problemen direct bespreekbaar te maken.

Het bedrijf is opgericht in 2004 en richtte zich in eerste instantie op hulpmiddelen voor mensen met een beperking, waaronder tilliften en aangepaste keukens. Inmiddels richten we ons met name op het tillen en verplaatsen van personen, dit kan zijn d.m.v. tilliften (bijvoorbeeld vanuit verpleegbed naar een rolstoel) of een huislift of plateaulift waarmee met een rolstoel vanaf de begane grond een hoger gelegen verdieping wordt bereikt.

Momenteel maken we een groei door vanwege de toenemende vraag naar huisliften voor senioren die hun woning willen laten aanpassen, of een nieuwe woning bouwen waarin meteen een huislift wordt meegenomen om voorbereid te zijn op de toekomst. Mensen willen (en moeten) langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen!

Onze projecten zijn daarom vaak kleinschalig, de meeste liften worden binnen 2 dagen geplaatst, en we komen vaak in droge/schone ruimtes (geen grootschalige nieuwbouw e.d.). De meeste liften beslaan maar 1 verdieping, af en toe plaatsen we liften naar 2 of maximaal 3 verdiepingen.

Denk je dat je iets voor ons kunt betekenen?

Stuur je CV naar info@domicare.nl of neem contact op via onderstaand formulier

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Domicare B.V.
Zweedsestraat 8A13
7418 BG Deventer

info@domicare.nl
service@domicare.nl
admin@domicare.nl

Tel.: 0570-62 44 62

Openingstijden:
Maandag: 13.00-17.00 uur.
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00-17.00 uur.
Showroom uitsluitend op afspraak!

Telefonische helpdesk (storing melden):
Dagelijks 09.00-19.00 uur.

KvK: 08129821
BTW/VAT: NL8141.29183.B.01
EORI: NL814129183

Leveringsvoorwaarden (NLB-Metaalunie).
Privacyverklaring.