Huislift met of zonder schacht,

betrouwbaar & veilig!

Mensen willen natuurlijk zo lang mogelijk in hun eigen huis blijven wonen, maar het overbruggen van de trap vormt vaak een van de eerste problemen. Al is het traplopen slechts lastig, het beklimmen van de trap met zware boodschappen of een wasmand leidt bovendien tot gevaarlijke situaties. Dankzij een lift in huis maakt u uw woning daadwerkelijk levensloop bestendig, waarbij u ondertussen direct profiteert van de luxe en comfort die onze huisliften bieden.

De ideale huislift, een echte lift in huis!

Betaalbare huisliften voor particulieren, compact, zuinig en stil.

Wij plaatsen huisliften door heel Nederland!

Gratis huislift advies

Uw eigen lift in huis

Een huislift inbouwen doet u natuurlijk niet iedere dag, maar wij wel! Daarom helpen we u uiteraard met het bepalen van de juiste afmeting, de beste positie voor uw lift, liftconstructies en andere bouwkundige zaken. We werken hiervoor nauw samen met constructeurs en aannemers. Bovendien worden al onze huisliften door eigen ervaren liftmonteurs geplaatst en onderhouden door heel Nederland. Onze adviezen zijn gratis en vrijblijvend.

Als u veel plezier heeft van uw huidige woning dan zou het natuurlijk zonde zijn om te verhuizen naar een appartement of aangepaste woning als dit niet hoeft. Informeer daarom vrijblijvend naar de mogelijkheden van een huislift! Ontdek bijvoorbeeld de luxe HL-8500 lift voor in huis of kies voor een van onze zeer praktische huisliften zonder schacht.

Kies de beste huislift voor uw situatie!


Huisliften volledig ingebouwd, perfecte lift in huis

Onze huisliften

Omdat onze collectie huisliften zorgvuldig is samengesteld bieden we oplossingen voor uiteenlopende situaties. Wij monteren zowel liften in luxe villa’s als woningen met beperkte ruimte. Zowel voor mensen die hun woning levensloop bestendig willen maken als mensen die volledig rolstoelgebonden zijn.

Domilift® HL-3500

Schachtloze huislift

Unieke huislift zonder schacht en zonder liftput en daarom vrijwel overal te plaatsen

Zeer stabiel dankzij betrouwbare hydraulische aandrijving

Toepassing huislift HL-3500

De HL-3500 huislift is een ideale oplossing in particuliere woningen omdat de lift kan worden geplaatst in een zeer beperkte ruimte. Omdat de huislift in z’n geheel wordt ”geparkeerd” op een andere verdieping, staat de lift nooit in de weg. Er is dus geen schacht of liftput nodig en de huislift is daarom bijna overal te plaatsen. Ideaal voor het overbruggen van een verdieping dankzij de opvoerhoogte tot 3,5 meter. De huislift is leverbaar in verschillende afmetingen en geschikt tot een maximale belasting van 250 kg.

Aandrijving en bediening

De lift beweegt zeer stabiel en comfortabel dankzij de hydraulische aandrijving. De lift is zowel voorzien van een elektrische nood-daal functie op accu’s als een mechanische nood-daal voorziening op de hydraulische pomp. Omdat de schachtloze huislift is voorzien van overnamebesturing hoeft u de bedieningsknop maar eenmaal in te drukken, en niet vast houden. Daarnaast wordt de lift standaard geleverd met twee afstandsbedieningen. Dankzij de noodstop schakelaar kunt de lift altijd onmiddellijk laten stoppen en bovendien is de lift beveiligd met knelbeveiligingen aan zowel de bovenzijde als de onderzijde.

Huisliften zonder schacht woonkamer naar slaapkamer

Knop eenmaal indrukken

Huislift knop maar eenmaal indrukken (lift met overnamebesturing)

U bedient de lift eenvoudig door een druk op de knop. Omdat deze huisliften zijn voorzien van zogenaamde overnamebesturing hoeft u de knop maar eenmaal in te drukken en niet vast te houden.

Optimaal beveiligd

Huislift met knelbeveiliging

Doordat lift is voorzien van meebewegende afdekplaten wordt de sparing veilig afgedicht. De lift stopt bovendien onmiddellijk zodra er zich iets of iemand onder of bovenop de lift bevindt.

Rolstoelvriendelijk

Huislift geschikt voor rolstoel

Omdat de schachtloze huisliften standaard zijn voorzien van een vrijwel vlakke bodemplaat met geïntegreerde oprit zijn deze huisliften standaard rolstoeltoegankelijk. Ook is de lift leverbaar met elektrisch bedienbare deur.

Domilift® HL-8500

Geïntegreerde huislift

Volledig beveiligde liftcabine met overnamebesturing

Een echte lift in huis met veel design opties

Hydraulische aandrijving met unieke nood-daal functie

Woonhuislift met veel ontwerpvrijheid

Toepassing huislift HL-8500

Omdat de huislift speciaal is ontwikkeld voor gebruik in huis, is de lift voorzien van een liftcabine met fraai afgewerkte zijwanden en een plafond inclusief verlichting. De huislift kan volledig worden geïntegreerd in een bouwkundige schacht, terwijl er slechts één stevige wand nodig is. Omdat de liftdeuren naar keuze kunnen worden geplaatst bepaalt u per verdieping waar u in of uit stapt. Bijvoorbeeld aan dezelfde kant (enkelzijdig), overliggend of haaks. De lift is leverbaar in een aantal standaard afmetingen en maar kan ook op maat worden gemaakt.

Aandrijving en bediening

Hydraulische aandrijving, mechanische nood-daal functie vanuit liftcabine en vanaf besturingskast. De huislift is voorzien van overnamebesturing (knop eenmaal indrukken) en volledig automatische liftdeuren. De lift is beveiligd met een noodstopschakelaar en sensorlijsten.

Knop eenmaal indrukken

Personenlift in huis met overnamebesturing

U bediend de lift eenvoudig met een druk op de knop. Omdat de HL-8500 huisliften zijn voorzien van zogenaamde overnamebesturing hoeft u de knop maar eenmaal in te drukken en niet vast te houden.

Unieke nood-daal

Huislift laten dalen dankzij uniek noodmechanisme

Dankzij een hendel in de cabine kunt het mechanische nood-daal systeem eenvoudig bedienen. Daardoor u de lift ten aller tijde eenvoudig laten dalen naar een lager gelegen verdieping. Ook ingeval van een stroomstoring of technisch mankement

Bevrijden

Jezelf bevrijden uit een huislift

Ingeval van een stroomstoring of technisch mankement kunnen de liftdeuren altijd mechanisch worden geopend met de meegeleverde nood-sleutels (zowel van binnen als buitenaf).

Bezoek onze showroom
of vraag direct een offerte aan!

U bent van harte welkom om onze huisliften te komen bekijken en proberen.

Maak hiervoor wel eerst even een afspraak!

Profiteer van onze kennis & ervaring!

Een huislift inbouwen doet u natuurlijk niet iedere dag, maar wij wel! Daarom helpen we u uiteraard met het bepalen van de juiste afmetingen, positie, constructie en andere bouwkundige zaken. We werken hiervoor nauw samen met constructeurs en aannemers door heel Nederland.

Al sinds 1996 wordt van onze expertise gebruik gemaakt door zorgprofessionals, particulieren, WMO consulenten, letselschadeverzekeraars, architecten & aannemers. Wij bieden huisliften voor zowel mensen die hun woning levensloop bestendig willen maken als mensen die volledig rolstoel gebonden zijn.

Advies Domicare

Is mijn woning geschikt?

Voor een huislift moet er voldoende ruimte zijn op elke verdieping. Reken met tenminste 100×100 cm voor de kleinste lift, geschikt voor 1 persoon in staande positie. Ook moet er op iedere verdieping voldoende hoogte beschikbaar zijn voor de lift (plaats een lift bij voorkeur niet onder een schuin dak).

Kan ik liften proberen?

In onze showroom in Deventer bent u van harte welkom om onze huisliften te komen bekijken en proberen. We hebben zowel de huislift met schacht als de huislift zonder schacht. Maak wel altijd vooraf even een afspraak, zie hiervoor onze contactpagina of bel ons op 0570-62 44 62.

Wat kost een huislift?

De prijs voor de meest door ons geplaatste huisliften ligt tussen € 18.500,- en € 28.500,- inclusief BTW. Onze Huisliftprijs is inclusief montage maar daar komen afhankelijk van uw situatie vaak nog bouwkundige kosten bij, raadpleeg hiervoor uw aannemer of constructeur. Uiteraard helpen we u hierbij.

Gratis advies en offerte aanvragen