Profiteer van onze
kennis & ervaring!

Specialist sinds 1996

Vrijblijvend advies

Landelijke montage en service

Huisliften met of zonder schacht, compact en betrouwbaar

Betaalbare huisliften voor particulieren, veilig, zuinig en stil.

Informeer naar onze unieke oplossingen!

Is mijn woning geschikt?

Voor een huislift  moet er voldoende ruimte zijn op elke verdieping. Reken met tenminste 100×100 cm voor de kleinste lift, geschikt voor 1 persoon in staande positie. Ook moet er op iedere verdieping voldoende hoogte beschikbaar zijn voor de lift (plaats een lift bij voorkeur niet onder een schuin dak). 

Kan ik liften proberen?

In onze showroom in Deventer bent u van harte welkom om onze huisliften te komen bekijken en proberen. We hebben zowel de huislift met schacht als de huislift zonder schacht. Maak wel altijd vooraf even een afspraak, zie hiervoor onze contactpagina. Ook zijn er diverse referentie adressen in Nederland.

Wat kost een huislift?

De prijzen voor de meest door ons geplaatste liften liggen tussen € 16.500,- en € 26.500,- inclusief BTW. De prijzen zijn inclusief montage maar daar komen afhankelijk van uw situatie vaak nog bouwkundige kosten bij, raadpleeg hiervoor uw aannemer of constructeur. Uiteraard helpen we u hierbij.

Volwaardige lift met fraaie cabine, speciaal voor thuis

De HL-8500 liften zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in huis. Om de HL-8500 lift in huis te kunnen plaatsen hebben we slechts één stevige wand nodig waaraan we de geleiderails en aandrijftechniek van de lift monteren. De overige wanden kunnen worden afgewerkt met dunner materiaal zoals bijvoorbeeld hout of gips, waarin de liftdeuren kunnen worden geplaatst.

De lift is geschikt voor meerdere verdiepingen, op iedere verdiepingsvloer wordt een liftdeur geplaatst op de gewenste positie. Gelijkzijdig, overliggend of een haakse zij-uitgang.

Anders dan veel aangeboden platformliften is de HL-8500 huislift voorzien van een hydraulische aandrijving en een fraai afgewerkte liftcabine die op maat kan worden gemaakt, passend binnen de beschikbare ruimte in uw woning!

Huislift HL-8500 volledig integreren in een liftschacht

 • Liftcabine op maat met veel design opties
 • Slechts 1 stevige wand nodig voor montage van de lift
 • Opvoerhoogte tot 8,5 meter
 • Hydraulische aandrijving, met mechanische nood-daal

Ik heb geen ruimte voor een schacht, kan ik toch een huislift plaatsen?

Ontdek de unieke mogelijkheden van onze schachtloze huisliften.

Vrijwel overal te plaatsen, montage in 2 dagen!

Bespaar ruimte met een schachtloze huislift

In de vloer wordt een uitsparing gemaakt waar de liftcabine doorheen gaat. Als de lift beneden staat, wordt de vloer aan de bovenzijde afgedekt door een meebewegende plaat die met 250 kg kan worden belast. De vloer is dus volledig begaanbaar!

Als de lift boven staat wordt het plafond aan de onderzijde afgedekt met een witte plafondplaat die tevens 60 minuten brandwerend is. Zo kunt u de lift bijvoorbeeld overdag op een slaapkamer boven uw woonkamer parkeren, terwijl de ruimte in de woonkamer volledig bruikbaar is. U laat de lift alleen even naar beneden komen om de lift te gebruiken, en stuurt de lift daarna weer weg.

De HL-3500 schachtloze liften zijn daarom enorm ruimtebesparend, en kunnen vrijwel overal worden geplaatst. De lift kan worden geplaatst langs een wand, in een hoek of midden in de kamer en soms zelfs in een kast of trapgat.

Huislift HLC-3500 liften zonder schacht of put

 • Liftcabine wordt ”geparkeerd” op andere verdieping, en staat daarom nooit in de weg
 • Geen schacht of put nodig, overal te plaatsen
 • Opvoerhoogte tot 3,5 meter (maximaal 1 verdieping)
 • Hydraulische aandrijving, met mechanische nood-daal

De ideale rolstoellift

De HL-3500 lift is ook leverbaar in geschikte afmetingen voor rolstoelgebruikers. Door de vlakke bodemplaat van de lift is geen liftput nodig en is de cabine zeer makkelijk begaanbaar en rolstoelvriendelijk. De lift wordt bediend met afstandsbedieningen en praktische knoppen in de cabine, waarbij de gebruiker de knop maar eenmaal hoeft in te drukken en niet voortdurend hoeft vast te houden. De lift kan optioneel worden geleverd met een elektrisch, en op afstand, bedienbare liftdeur.

De lift met halfopen cabine (HLO) geeft een ruimtelijk gevoel, er blijft contact mogelijk met personen buiten de lift en de lift is hierdoor veelal ook geschikt voor mensen met claustrofobie. De liften met halfopen cabine zijn bedoeld voor personen die zittend gebruik maken van de huislift. Dit kan i.c.m. een rolstoel, rollator of een in de lift gemonteerde opklapbare zitting.

Huislift HLO-3500 met half-open cabine

 • Vrijwel vlakke liftvloer volledig rolstoeltoegankelijk
 • Bedienbaar met afstandsbediening, knop maar eenmaal indrukken
 • Elektrisch bedienbare liftdeur, op afstand
 • Goedkoop & adequate oplossing!

Huislift HLO-3500

Huislift zonder schacht, voorzien van open cabine. Maximale hoogte 3,5 meter, maximaal 1 verdieping.

Huislift HLC-3500

Huislift zonder schacht, voorzien van dichte cabine. Maximale hoogte 3,5 meter, maximaal 1 verdieping.

Lees meer >

Huislift HL-8500

Huislift ten behoeve van schacht, voorzien van dichte cabine. Maximale hoogte 8,5 meter, 3 verdiepingen.

Lees meer >

Bezoek onze showroom of vraag direct een offerte aan!

U bent van harte welkom om onze huisliften te komen bekijken en proberen.

Maak hiervoor wel eerst even een afspraak!

Hoe helpen we u het beste?

Anders dan veel aanbieders van liften ligt onze oorsprong sinds 1996 in het volledig aanpassen van woningen voor mensen met een fysieke beperking. 

Van onze expertise wordt al jaren gebruik gemaakt door zorgprofessionals, particulieren, WMO consulenten, letselschadeverzekeraars, architecten & aannemers.

1. Mail uw aanvraag

Omschrijf de situatie waarvoor u een oplossing zoekt, voeg waar mogelijk foto’s en of tekeningen toe. Uiteraard gaat dit het beste per email. Des te betere informatie wij ontvangen, des te beter kunnen wij u adviseren!

2. Informatie en prijzen

U ontvangt van ons praktische informatie en richtprijzen van mogelijke oplossingen. Hieruit blijkt vaak al snel of onze producten de gewenste oplossing bieden en met welke investering u rekening dient te houden.

3. Persoonlijk advies

Daarna ontvangt u van ons persoonlijk advies en uitleg, en maken we in overleg met u een afspraak. Dit kan zijn bij ons in de showroom of bij u op locatie. We zorgen voor goede afstemming vooraf, zodat een bezoek voor alle betrokkenen zinvol is.