Plateauliften vrijstaand,

Plateaulift voor de trap,

Hefplateau’s tot 3 meter

Domicare biedt een uitgekiend assortiment plateauliften en hefplateau’s om bij te dragen een rolstoegankelijkheid van woningen, winkels en openbare gebouwen.

Om ervoor te zorgen dat onze plateauliften doeltreffend zijn, zijn er handboeken voor toegankelijkheid, NEN en ITS normen en houden we met onze adviezen rekening met de gestelde eisen in het Bouwbesluit en de Machinerichtlijn.

Domilift plateaulift HS-3000, hefplateau tot 3 meter (binnen en buiten)

Een uitgebreid assortiment plateauliften tegen scherpe prijzen,

gebaseerd op 25 jaar ervaring in rolstoel-toegankelijkheid van woningen en gebouwen

Gratis plateaulift advies

Plateauliften thuis en in openbare gebouwen

Een plateaulift inbouwen doet u natuurlijk niet iedere dag. Daarom leggen we u graag uit welke mogelijkheden we met onze plateauliften kunnen bieden. We beoordelen de beschikbare ruimte en leggen u de voor-en nadelen van onze verschillende liften uit, zodat u uiteindelijk de juiste keuze kunt maken! We werken hierbij samen met architecten, constructeurs en aannemers. Bovendien worden al onze plateauliften door eigen ervaren liftmonteurs geplaatst en onderhouden door heel Nederland. Onze adviezen zijn gratis en vrijblijvend.

Sinds 2016 dienen in Nederland passende maatregelen te worden genomen om personen met een handicap in staat te stellen zelfstandig te leven en volledig deel te nemen aan onze maatschappij. Maar ook als u veel plezier heeft van uw eigen woning dan zou het natuurlijk zonde zijn om te verhuizen naar een appartement of aangepaste woning als dit niet hoeft. Informeer daarom vrijblijvend naar de mogelijkheden van onze plateauliften!

Kies de beste plateaulift voor uw situatie!


Trapplateaulift openbaar gebouw met rolstoel

Vrijstaande plateauliften

Vrijstaande plateauliften kunnen worden geplaatst zonder dat deze dienen te worden gefixeerd aan de vloer of wand. Voor de stroomvoorziening kan worden volstaan met een bijgeleverde transformator waarvoor een standaard geaarde wandcontactdoos (230V) voldoende is. De hefplateau’s zijn zowel geschikt voor gebruik binnen, als permanent gebruik buiten.

Plateaulift Domilift H-1250 EASY

Semi-vrijstaande plateaulift voor woningen en openbare gebouwen

De H-1250 plateaulift hoeft niet te worden geïntegreerd in de vloer of hieraan te worden gefixeerd, maar wordt aan een zijde voorzien van geleiderails. Leverbaar in drie afmetingen: 140×80 cm, 140×90 cm en 140×110 cm.

Trapplateaulift Domilift LD/LS-20

Plateaulift voor het overbruggen van trappen

Onze trapplateauliften zijn TUV gekeurd en worden vervaardigd door een moderne Oostenrijkse fabriek met veel ervaring. Er zijn plateauliften leverbaar voor binnen, voor buiten, voor rechte trappen en trappen met bordessen.

Plateaulift en trap ineen Domilift H-1250 FLEX

Een unieke trap die in een plateaulift verandert

voor woningen en openbare gebouwen

De H-1250 Flexstep biedt een unieke oplossing voor het overbruggen van hoogtes tot 1250 mm. Doordat de trap met een druk op de knop kan worden omgetoverd tot een plateaulift, is deze trap tevens toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Na gebruik wordt de plateaulift snel en eenvoudig weer ingesteld als trap voor alle overige gebruikers. De Flexstep is mede hierdoor bijzonder geschikt in situaties waarbij geen ruimte is voor het plaatsen van een hefplateau naast de trap.

Flexstep plateaulift en trap ineen-Domicare H-1250 Flex

Unieke combinatie

Plateaulift tevens trap H-1250 Flexstep

De Flexstep is zowel trap als plateaulift en daarom bijzonder geschikt in situaties waarbij geen ruimte is voor het plaatsen van een hefplateau naast de trap.

Zowel lift als trap

Flexstep van trap in lift met een druk op de knop

Doordat de trap met een druk op de knop kan worden omgetoverd tot een plateaulift, is deze trap tevens toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Strak design

Plateaulift H1250 flex, lift en trap ineen

De Flexstep wordt gekenmerkt door een strak design en is geschikt voor een belasting tot 400 kg. Alle elektronica, motoren en accu’s zijn volledig in de lift weggewerkt.

Hefplateau Domilift H-3000

Robuuste plateaulift lift voor woningen en openbare gebouwen

Opvoerhoogte 3 meter

Plateaulift voor buiten, opvoerhoogte 3 meter

De H-3000 is een verticaal hefplateau met een open liftkooi tot een maximale opvoerhoogte van 300 cm, te voorzien van valbeveiliging (draaideur) op zowel de bovenste stopplaats als op de liftkooi. De H-3000 kan zowel worden geleverd voor gebruik binnen als permanent gebruik buiten. Optioneel kan de lift worden voorzien van een GSM module die technische meldingen verstuurd middels een sms bericht.

  • Opvoerhoogte tot 3 meter
  • Deurpositie overliggend of haaks
  • Status info per sms via GSM-module (optie)

RAL kleur naar keuze

PLateaulift met bordes H3000 Jura

De plateaulift is optioneel leverbaar in een RAL kleur naar keuze zodat de lift mooi integreert binnen iedere situatie.

Eenvoudige bediening

Plateaulift buiten, liftkooi Domilift H3000 Deventer

De lift is voorzien van duidelijke bedieningspanelen met oplichtend reliëf, zowel op de liftkooi als extern.

Lift met valbeiliging

Plateaulift met bordes bovenzijde H3000 JURA Deventer

De plateaulift wordt standaard geleverd met valbeveiliging op zowel liftkooi als bovenste stopplaats (handmatig).

Veilig en betrouwbaar naar boven

Langer zelfstandig thuis wonen

en gebouwen rolstoeltoegankelijk

Profiteer van onze kennis & ervaring!

Domicare is importeur van verschillende liftproducenten en biedt daarom altijd een passende plateaulift voor uw situatie. De liften worden door onze eigen ervaren liftmonteurs geplaatst en onderhouden door heel Nederland.

Al sinds 1996 wordt van onze expertise gebruik gemaakt door zorgprofessionals, particulieren, WMO consulenten, letselschadeverzekeraars, architecten & aannemers. Variërend van mensen die hun woning levensloop bestendig willen maken, tot mensen die volledig rolstoel gebonden zijn.

Advies Domicare