Specialist sinds 1996

Winkels en openbare gebouwen rolstoeltoegankelijk
& langer zelfstandig thuis wonen!

Anders dan veel aanbieders van liften ligt onze oorsprong in het volledig aanpassen van woningen voor mensen met een fysieke beperking. Al vanaf 1996 hebben we ons beziggehouden met aangepaste badkamers, aangepaste keukens, tilliften en plateauliften.

In de loop der jaren is onze focus vooral gericht op het tillen en verplaatsen. Zowel thuis als in een zorginstelling en tal van openbare gebouwen. We bieden hiervoor een uitgekiend assortiment huisliften, plateauliften en tilliften.

Onze klanten

Van onze expertise wordt al jaren gebruik gemaakt door zorgprofessionals, particulieren, WMO consulenten, letselschadeverzekeraars, architecten & aannemers. Variërend van mensen die hun woning levensloop bestendig willen maken, tot mensen die volledig rolstoelgebonden zijn.

Niet alleen realiseren we tal van oplossingen voor particulieren, ook plaatsen we veel liften in opdracht van musea (zoals het Van Gogh Museum of het Zuiderzee museum), gemeentehuizen, scholen, winkels en kantoren.

Aangepast wonen

Het hebben van verdiepingen lijkt soms het grootste obstakel in huis.

Alhoewel veel mensen al jaren in hun gezinswoning leven is het raadzaam om naar de toekomst te kijken en hierop tijdig te anticiperen. Het overbruggen van de trap vormt dan vaak een van de eerste problemen. Al is het traplopen slechts lastig, het beklimmen van de trap met zware boodschappen of een wasmand leidt soms tot gevaarlijke situaties die met een stoeltjestraplift niet kunnen worden opgelost.

Tegenwoordig spreken we steeds meer senioren die twijfelen over verhuizen naar een gelijkvloerse woning. In praktijk blijkt dit soms lastig en in sommige regio’s erg kostbaar. Daarbij komen dan nog de kosten van de verhuizing, stoffering en makelaarskosten.

Met een lift in huis is het mogelijk uw woning daadwerkelijk levensloop bestendig te maken, waarbij u bovendien direct profiteert van de luxe en comfort die onze huisliften bieden.

Rolstoeltoegankelijkheid

Zelfstandig leven en volledig deelnemen aan onze maatschappij.

Sinds 2016 dienen in Nederland passende maatregelen te worden genomen om personen met een handicap in staat te stellen zelfstandig te leven en volledig deel te nemen aan onze maatschappij.

Domicare biedt hiervoor een uitgekiend assortiment plateauliften en hefplateau’s om bij te dragen een rolstoegankelijkheid van woningen, winkels en openbare gebouwen.

Om ervoor te zorgen dat de aanpassingen doeltreffend zijn, zijn er handboeken voor toegankelijkheid, NEN en ITS normen en houden we met onze adviezen rekening met de gestelde eisen in het Bouwbesluit en de Machinerichtlijn.

Hulp bij het maken van de juiste keuze!

Profiteer van onze kennis & ervaring,

we houden ons hier immers al 25 jaar mee bezig!

Ons stappenplan

Vaak zijn er meerdere oplossingen mogelijk en uiteraard helpen we u bij het maken van de juiste keuze. We krijgen dagelijks veel vragen van mensen die zich willen voorbereiden op een toekomstige situatie. Ook zijn er situaties waarbij door een plotselinge gebeurtenis iemand onverwacht rolstoel gebonden is en er met spoed aanpassingen nodig zijn om thuis te kunnen blijven wonen.

We willen iedereen graag van een zo goed mogelijk advies voorzien, en vragen daarom om zoveel mogelijk en duidelijke informatie vooraf. U kunt hiervoor gebruik maken van onderstaand formulier.

1. Mail uw aanvraag

Omschrijf de situatie waarvoor u een oplossing zoekt, voeg waar mogelijk foto’s en of tekeningen toe. Uiteraard gaat dit het beste per email. Des te betere informatie wij ontvangen, des te beter kunnen wij u adviseren!

2. Informatie en prijzen

U ontvangt van ons praktische informatie en richtprijzen van mogelijke oplossingen. Hieruit blijkt vaak al snel of onze producten de gewenste oplossing bieden en met welke investering u rekening dient te houden.

3. Persoonlijk advies

Daarna ontvangt u van ons persoonlijk advies en uitleg, en maken we in overleg met u een afspraak. Dit kan zijn bij ons in de showroom of bij u op locatie. We zorgen voor goede afstemming vooraf, zodat een bezoek voor alle betrokkenen zinvol is.


Domicare B.V.
Zweedsestraat 8A13
7418 BG Deventer

info@domicare.nl
service@domicare.nl
admin@domicare.nl

Tel.: 0570-62 44 62

Openingstijden:
Maandag: 13.00-17.00 uur.
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00-17.00 uur.
Showroom uitsluitend op afspraak!

Telefonische helpdesk (storing melden):
Dagelijks 09.00-19.00 uur.

KvK: 08129821
BTW/VAT: NL8141.29183.B.01
EORI: NL814129183

Leveringsvoorwaarden (NLB-Metaalunie).
Privacyverklaring.