Domilift® HL-8500
Geïntegreerde huislift

Hydraulische aandrijving

Op maat gemaakt

Unieke design opties

Uw eigen lift in huis

Betaalbare liften voor thuis, gericht op betrouwbaarheid en veiligheid.

Op maat gemaakte huislift, passend in ieder interieur!

De Domilift® HL-8500 is het resultaat van 30 jaar innovatie en ruim 25.000 geïnstalleerde huisliften!

De lift is leverbaar op maat en past dus altijd binnen de beschikbare ruimte. De posities van de liftdeuren kiest u zelf per verdieping: gelijkzijdig, overliggend of haaks. De huislift is geschikt voor 4 verdiepingen, maximaal 8,5 meter, is optimaal beveiligd en wordt bediend door de knop maar eenmaal in te drukken.

Leverbaar in ruim 250 kleuren en designs, passend binnen elk interieur!

Passend in elk interieur

De Domilift® HL-8500 is in de basiscollectie leverbaar in verschillende kleuren voor de wanden.

Binnen de Design en Premium collectie bieden we nog eens tal van extra mogelijkheden!

Zonder iets af te doen aan de kwaliteit kan er worden gekozen uit scherp geprijsde basismodellen die leverbaar zijn in 5 verschillende kleuren. Optioneel is de liftcabine leverbaar in 250 verschillende kleuren en designs.

De HL-8500 liftcabine kan op maat worden gemaakt, rekening houdend met de beschikbare ruimte of een reeds bestaande schacht in uw huis;

  • Minimaal 65,5 x 58 cm
  • Maximaal 140 x 120 cm

Creatief met foto’s

Laat uw creativiteit de vrije loop

Ontwerp uw eigen unieke huislift met fotoprints naar keuze!

huislift-design_1-400x521

huislift-design_4-400x521

huislift-design_3-400x521

huislift-design_2-400x521

De voordelen van een hydraulische lift

Door efficiënte productiemethodes en een modulaire opbouw zijn we er met de Domilift® HL-8500 in geslaagd

hydraulische liften voor in huis te bieden die toch betaalbaar zijn!

Het hydraulische systeem biedt belangrijke voordelen ten aanzien van betrouwbaarheid en duurzaamheid, en verbruikt weinig energie. In tegenstelling tot andere personenliften heeft de lift geen kabels, kettingen of spindel-motoren en werkt mede hierdoor bijzonder veilig.

Bovendien is de lift voorzien van een unieke hydraulische nood-daal functie voor noodsituaties. Deze functie is zowel van buitenaf als vanuit de liftcabine eenvoudig te bedienen, zodat u altijd veilig de lift kunt laten dalen en verlaten.

Liftspecificaties

Toepassing

De lift is ontworpen, geproduceerd en geplaatst onder de Europese Machine Richtlijn 2006/42/EG. De liften zijn geschikt voor particulier gebruik, in te bouwen in een schacht. Optioneel leverbaar t.b.v. openbare gebouwen.

Maximale hefhoogte

Opvoerhoogte 8,5 meter (4 stopplaatsen)

Bediening

Bediening in cabine: geïntegreerd bedieningspaneel met hoog-, laag- en noodfunctie en alarmknop. Voorzien van overname besturing (eenmaal indrukken) voor particulier gebruik, optioneel voorzien van vasthoud besturing (knop vasthouden). Bediening vanaf buitenzijde: lift op te roepen vanaf iedere stopplaats.

Liftdeur configuratie

Positie gelijkzijdig, overliggend en/of haaks. De liften zijn leverbaar met automatische of handmatige deuren, volledig of gedeeltelijk glazen deuren, deuren met (semi) transparant glas of met een spiegel. De aluminium deurprofielen zijn optioneel leverbaar in diverse RAL kleuren.

Stroomvoorziening

Voor het aandrijven ven de hydraulische pomp is een eenvoudige wandcontactdoos voldoende (230V). De liftcabine is voorzien van accu’s in cabine waardoor de verlichting tijdens een stroomstoring zal blijven functioneren.

Noodverlichting en communicatie

De lift is standaard voorzien van noodverlichting en een telefoonmodule die op uw eigen centrale of GSM module kan worden aangesloten.

Maximale belasting

Nominale last: 320 kg-420 kg afhankelijk van model/uitvoering.

Putdiepte

Putdiepte 100mm, installatie zonder put mogelijk met opstap 100 mm / optioneel voorzien van oprijplaat.

Hydraulische pomp

Pomp direct naast de lift op begane grond, optioneel maximaal 1 meter vanaf de lift.

Noodbediening

De mechanische nood-daal functie van de lift kan zowel van buitenaf als vanuit de liftcabine (uitsluitend toepassing particulier gebruik) worden geactiveerd.

Bediening eenmaal indrukken

U bediend de lift eenvoudig met een druk op de knop. Onze huisliften zijn voorzien van zogenaamde overnamebesturing dat betekent dat u de knop maar eenmaal indrukt en niet vast hoeft te houden.

Nood-daal systeem

Ingeval van een stroomstoring of technisch mankement is de lift volledig mechanisch bedienbaar door middel van een hendel in de cabine. Hiermee kunt u de lift eenvoudig laten dalen.

Liftdeur ten aller tijde openen

Ingeval van een stroomstoring of technisch mankement kunnen de liftdeuren altijd mechanisch worden  geopend met de meegeleverde nood-sleutels. Deuren vanuit de cabine en van buitenaf te openen.

Eenvoudig te plaatsen in iedere schacht

De Domilift® HL-8500 wordt op maat gemaakt en past zich aan aan de beschikbare schachtmaat.

Voor bevestiging en de aandrijftechniek is slechts één stevige wand voldoende.

Om de HL-8500 lift in huis te kunnen plaatsen hebben we slechts één stevige wand nodig waaraan we de geleiderails en hydraulische cilinder van de lift monteren. De overige wanden kunnen worden afgewerkt met dunner materiaal zoals bijvoorbeeld hout of gips, waarin de liftdeuren kunnen worden geplaatst.

De huislift heeft daardoor 3 mogelijke deurposities:

  • Gelijkzijdig
  • Overliggend
  • Haaks

Bezoek onze showroom of vraag direct een offerte aan!

U bent van harte welkom om onze huisliften te komen bekijken en proberen.

Maak hiervoor wel eerst even een afspraak!

Hoe helpen we u het beste?

Anders dan veel aanbieders van liften ligt onze oorsprong sinds 1996 in het volledig aanpassen van woningen voor mensen met een fysieke beperking. 

Van onze expertise wordt al jaren gebruik gemaakt door zorgprofessionals, particulieren, WMO consulenten, letselschadeverzekeraars, architecten & aannemers.

1. Mail uw aanvraag

Omschrijf de situatie waarvoor u een oplossing zoekt, voeg waar mogelijk foto’s en of tekeningen toe. Uiteraard gaat dit het beste per email. Des te betere informatie wij ontvangen, des te beter kunnen wij u adviseren!

2. Informatie en prijzen

U ontvangt van ons praktische informatie en richtprijzen van mogelijke oplossingen. Hieruit blijkt vaak al snel of onze producten de gewenste oplossing bieden en met welke investering u rekening dient te houden.

3. Persoonlijk advies

Daarna ontvangt u van ons persoonlijk advies en uitleg, en maken we in overleg met u een afspraak. Dit kan zijn bij ons in de showroom of bij u op locatie. We zorgen voor goede afstemming vooraf, zodat een bezoek voor alle betrokkenen zinvol is.