Domilift® HL-8500
Lift in huis

Een echte lift in huis

Hydraulische aandrijving

Liftcabine met overnamebesturing

Uw eigen lift in huis

Hydraulische huisliften,

gericht op betrouwbaarheid en veiligheid!

Ontwerp uw ideale lift in huis

De Basis uitvoering van de HL-8500 huislift is zeer compleet en bovendien leverbaar in verschillende kleuren voor de wanden, vloer en deuren. Daarnaast zijn binnen de Design en Premium collectie nog tal van extra materialen, kleuren en opties mogelijk. Daardoor kunt u uw ideale lift in huis ontwerpen!

De HL-8500 lift in huis wordt aangedreven door een modern hydraulisch systeem en biedt daarom belangrijke voordelen ten aanzien van comfort, veiligheid en duurzaamheid.

De Domilift® HL-8500 is speciaal ontwikkeld voor gebruik in huis. Toch is de HL-8500 geen platformlift met schacht maar een echte personenlift voorzien van een geheel gesloten cabine, met uitzondering van de deurdoorgang.

Omdat de doorgang van de lift is voorzien van een detectiepoort stopt de lift hierdoor onmiddellijk, zodra er iets of iemand te dicht in de buurt van de liftdeur komt. De lift is standaard voorzien van volledig automatische liftdeuren, waarbij de deurautomaat volledig in de deur is weggewerkt.

In tegenstelling tot andere liften in huis heeft de HL-8500 geen kabels, kettingen of spindelmotoren en werkt daardoor bijzonder comfortabel en veilig.

Lift in huis liftdeur zwart

Lift in huis ontwerpen met uiteenlopende mogelijkheden

Liftdeur HL-8500 huislift

Lift in huis met fotoprint bos

De beste lift in huis

De HL-8500 lift is het resultaat van 30 jaar innovatie dankzij ruim 15.000 geïnstalleerde huisliften. De lift beschikt over compacte aandrijftechniek en kan bovendien op maat worden gemaakt. Daardoor bieden we met de HL-8500 altijd een passende oplossing voor een lift in uw huis.

Unieke mechanische noodfuncties

De lift is voorzien van een unieke noodvoorziening om ingeval van een (stroom)storing de lift zelfstandig te laten dalen en te verlaten. Activeren van deze 100% mechanische voorziening gaat eenvoudig door het overhalen van een hendel, wat zorgt voor een natuurlijke en geleidelijke daling door het eigen gewicht.

De HL-8500 lift in huis inbouwen gaat snel en eenvoudig,
terwijl de huislift volledig wordt geïntegreerd.

Omdat de aandrijving wordt bevestigd aan slechts één constructieve wand, kunnen de overige wanden van de schacht worden uitgevoerd in dunner en lichter materiaal. Bijvoorbeeld wanden van gips of hout die net zo worden afgewerkt als de overige wanden in uw woning. Installatie van de lift kan daardoor snel en eenvoudig terwijl de huislift volledig wordt geïntegreerd.

Omdat de positie van de liftdeur per verdieping bepaald kan worden biedt de lift verschillende in en uitstapmogelijkheden. We plaatsen uw liftdeuren naar keuze aan dezelfde zijde, overliggend of haaks.

Positie liftdeuren huislift overliggend

Positie liftdeuren huislift haaks

huislift in huis inbouwen

Knop eenmaal indrukken

U bediend de lift eenvoudig met een druk op de knop. Onze huisliften zijn voorzien van zogenaamde overnamebesturing dat betekent dat u de knop maar eenmaal indrukt en niet vast hoeft te houden.

Nood-daal systeem

Ingeval van een stroomstoring of technisch mankement is de lift volledig mechanisch bedienbaar door middel van een hendel in de cabine. Hiermee kunt u de lift eenvoudig laten dalen.

Zelfstandig bevrijden

Ingeval van een stroomstoring of technisch mankement kunnen de liftdeuren altijd mechanisch worden geopend met de meegeleverde nood-sleutels (zowel van binnen als buitenaf).

Vrijblijvend informatie en prijs aanvragen