Plateaulift vrijstaand,

Maximaal 970 mm,

Voor binnen of buiten

Vrijstaande plateauliften kunnen worden geplaatst zonder dat deze dienen te worden gefixeerd aan de vloer of wand. Voor de stroomvoorziening kan worden volstaan met een bijgeleverde transformator waarvoor een standaard geaarde wandcontactdoos (230V) voldoende is. De hefplateau’s zijn zowel geschikt voor gebruik binnen, als permanent gebruik buiten (optie).

Plateaulift vrijstaand in winkel met valbeveiliging beugel

Een vrijstaande plateaulift tegen een scherpe prijs,

gebaseerd op 25 jaar ervaring in rolstoel-toegankelijkheid van woningen en gebouwen

Gratis plateaulift advies

Plateauliften thuis en in openbare gebouwen

Een plateaulift inbouwen doet u natuurlijk niet iedere dag. Daarom leggen we u graag uit welke mogelijkheden we met onze plateauliften kunnen bieden. We beoordelen de beschikbare ruimte en leggen u de voor-en nadelen van onze verschillende liften uit, zodat u uiteindelijk de juiste keuze kunt maken! We werken hierbij samen met architecten, constructeurs en aannemers. Bovendien worden al onze plateauliften door eigen ervaren liftmonteurs geplaatst en onderhouden door heel Nederland. Onze adviezen zijn gratis en vrijblijvend.

Sinds 2016 dienen in Nederland passende maatregelen te worden genomen om personen met een handicap in staat te stellen zelfstandig te leven en volledig deel te nemen aan onze maatschappij. Maar ook als u veel plezier heeft van uw eigen woning dan zou het natuurlijk zonde zijn om te verhuizen naar een appartement of aangepaste woning als dit niet hoeft. Informeer daarom vrijblijvend naar de mogelijkheden van onze plateauliften!

Kies de beste plateaulift voor uw situatie!


Plateaulift vrijstaand en verrijdbaar

Plateaulift vrijstaand – uitvoeringen

Omdat onze vrijstaande plateauliften leverbaar zijn in uiteenlopende uitvoeringen bieden we hiermee vrijwel altijd een passende oplossing. De plateauliften kunnen niet alleen eenvoudig worden geplaatst maar ook eenvoudig worden verplaatst. De plateaulift is hierdoor ook zeer geschikt in situaties waar een tijdelijke oplossing gewenst is.

Plateauliften vrijstaand

Domilift H-595, H-830 en H-970

Vrijstaande plateaulift voor woningen en gebouwen

leverbaar in diverse afmetingen en opvoerhoogtes

Omdat de vrijstaande plateauliften kunnen worden geleverd in verschillende modellen en tal van opties bieden we met deze lift uiteenlopende oplossingen voor een zeer scherpe prijs. Afhankelijk van de te overbruggen hefhoogte is er keus uit verschillende valbeveiligingen, zoals een veiligheidsbeugel of elektrisch bedienbare veiligheidsdeur. Standaard wordt de lift geleverd in RAL 9007 (lichtgrijs) maar optioneel is de plateaulift leverbaar in een RAL kleur naar keuze. De plateaulift kan zowel worden geleverd voor gebruik binnen als permanent gebruik buiten (optie).

Model H-595

 • Opvoerhoogte tot 595 mm.
 • Plateau afmeting 713 x 1180 mm.
 • Maximale belasting 180 kg.
 • Eigen gewicht 53 kg.

Model H-830

 • Opvoerhoogte tot 830 mm.
 • Plateau afmeting 800 x 1505 mm.
 • Maximale belasting 300 kg.
 • Eigen gewicht 95 kg.

Model H-970

 • Opvoerhoogte tot 970 mm.
 • Plateau afmeting 800 x 1505 mm.
 • Maximale belasting 240 kg.
 • Eigen gewicht 95 kg.

Eenvoudig te plaatsen

Plateaulift vrijstaand basismodel

De plateaulift is eenvoudig te plaatsen omdat de lift niet hoeft te worden bevestigd aan de vloer of aan de wand.

Eenvoudige bediening

Plateaulift vrijstaand basismodel met rolstoel

Standaard geleverd met bedieningskastje met spiraalsnoer, optioneel met bedieningsconsole of afstandsbediening.

Zijwaartse uitgang

Plateaulift vrijstaand in schouwburg

Door de lift te voorzien van een zijwaartse uitgang kan de lift ook worden geplaatst in kleinere ruimtes.

Veilig en betrouwbaar naar boven

Langer zelfstandig thuis wonen

en gebouwen rolstoeltoegankelijk

Profiteer van onze kennis & ervaring!

Domicare is importeur van verschillende liftproducenten en biedt daarom altijd een passende plateaulift voor uw situatie. De liften worden door onze eigen ervaren liftmonteurs geplaatst en onderhouden door heel Nederland.

Al sinds 1996 wordt van onze expertise gebruik gemaakt door zorgprofessionals, particulieren, WMO consulenten, letselschadeverzekeraars, architecten & aannemers. Variërend van mensen die hun woning levensloop bestendig willen maken, tot mensen die volledig rolstoel gebonden zijn.

Advies Domicare