Domilift® HL-6500
Platformlift met schacht

Vernieuwde platformlift

Geruisloos aandrijfsysteem

Modern design

Vernieuwde platformlift met geruisloos aandrijfsysteem

Huislift met schacht

Platformlift met spindelaandrijving of aandrijfriemen

Platformlift met aandrijfriemen (nieuw model!)

Vernieuwde platformlift met geruisloos aandrijfsysteem

Comfortabel en stil met een modern design

Toepassing

De HL-6500 verticale platformlift is onlangs vernieuwd en biedt een variant met een geruisloos aandrijfsysteem middels aandrijfriemen. De lift is voorzien van een fraaie en moderne vormgeving en daardoor bijzonder geschikt als luxe lift in huis, kantoor of openbare gelegenheden. De lift is leverbaar in een aantal standaard afmetingen, maar kan optioneel op maat worden gemaakt.

Bediening

De lift is voorzien van een zeer luxe vormgegeven bedieningsconsole die fraai is geïntegreerd in de cabinewand met een hoogte van 2 meter. De wand is voorzien van ingebouwde verlichting. De lift wordt bediend door middels van vasthoudbesturing en is voorzien van een noodstop en knelbeveiliging rondom het platform.

Aandrijving

De HL-6500 platformlift met het vernieuwde aandrijfsysteem beweegt extreem comfortabel en is bijna geruisloos.

Luxe bedieningsconsole

De bedieningsconsole is fraai geïntegreerd in wand. De platformlift is voorzien van zogenaamde vasthoudbesturing dat betekent dat u de knop tijdens de rit ingedrukt moet blijven houden.

Verlichte cabinewand

De 2 meter hoge wand is volledig verlicht en voorzien van fraai geïntegreerd bedieningspaneel. Dit geeft de lift een moderne en luxe uitstraling.

Verlichte schacht

De schachtwanden kunnen worden uitgevoerd in gesloten stalen panelen of gehard glas naar keuze. De verlichting in de schacht geeft de lift een moderne uitstraling.

Platformlift met spindelaandrijving

De HL-6500 huislift met platform is geschikt voor zowel thuis als openbare ruimtes

Geschikt voor opvoerhoogtes tot 6,5 meter

 

Toepassing

De HL-6500 verticale platformlift met spindelaandrijving is een goede en betaalbare oplossing voor zowel particuliere woningen als openbare ruimtes. Omdat bij het ontwerp van de lift rekening is gehouden met mensen een beperking biedt de lift voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een rolstoel en een begeleider. De lift is leverbaar in een aantal standaard afmetingen, maar kan optioneel op maat worden gemaakt.

Bediening

De lift wordt eenvoudig bediend en de bedieningsconsole is specifiek afgestemd op de doelgroep. De bedieningsknoppen zijn naast een geluidsignaal ook voorzien van braille. Daarom kunnen ook mensen met een visuele beperking de lift zelfstandig gebruiken.

Aandrijving

De lift wordt aangedreven door een betrouwbare en zuinige spindelmotor. De platformlift is voorzien van vasthoudbesturing, maar ook van een noodstopschakelaar en automatische knelbeveiliging rondom het platform.

Platformlift met spindelaandrijving

Plateaulift in glazen schacht

Plateaulift in glazen schacht

Huislift, platform in gesloten liftschacht

Liftspecificaties

Toepassing

De lift is ontworpen, geproduceerd en geplaatst onder de Europese Machine Richtlijn 2006/42/EG. De liften zijn geschikt voor particulier gebruik en openbare gelegenheden, in te bouwen in een schacht of leverbaar met zelfdragende schacht

Maximale hefhoogte

Opvoerhoogte 6,5 meter (3 stopplaatsen)

Bediening

Bediening in cabine: geïntegreerd bedieningspaneel met hoog-, laag- en noodfunctie en alarmknop. Voorzien van vasthoudbesturing (knop ingedrukt houden) voor particulier en openbaar gebruik. Bediening vanaf buitenzijde: lift op te roepen vanaf iedere stopplaats.

Liftdeur configuratie

Positie gelijkzijdig, overliggend en/of haaks. De liften zijn leverbaar met automatische of handmatige deuren, de aluminium deurprofielen zijn optioneel leverbaar in diverse RAL kleuren.

Stroomvoorziening

Voor de vernieuwde platformlift met geruisloos aandrijfsysteem is een geaarde wandcontactdoos voldoende (220-230 V, 1 fase, 16A) voor de spindelmotor geaarde wandcontactdoos met aparte zekering voldoende (220-230 V, 1 fase, 25A). De liften zijn voorzien van noodstroomvoorziening.

Noodverlichting en communicatie

De lift is standaard voorzien van noodverlichting en een communicatiesysteem.

Maximale belasting

Nominale last: 450 kg (5 personen)

Putdiepte

Putdiepte 50mm, installatie zonder put mogelijk met opstap 50 mm / optioneel voorzien van oprijplaat.

Vernieuwde aandrijving

De HL-6000 platformlift kan naar keuze worden geleverd met spindel-motoren of aandrijving met riemen. De nieuwe riemaandrijving werkt extreem soepel en stil. De lift is geschikt voor opvoerhoogtes tot 6 meter, en wordt geleverd inclusief noodstroomvoorziening.

Enorme ontwerpvrijheid

De platformlift kan in een bestaande schacht of in een eigen schacht worden geïnstalleerd, naar keuze uitgevoerd in aluminium of glas. Op elke verdieping kunnen maximaal drie deuren worden geïnstalleerd, naar links of rechts draaiend, of automatische dubbele deuren.

Luxe bedieningsconsole

De fraai ontworpen bedieningsconsole is verlichte en twee meter hoog (optie riemaandrijving). De lift is voorzien van vasthoudbesturing waarbij de indeling en vormgeving van de knoppen zorgvuldig is afgestemd op de gebruiker.

Bezoek onze showroom!

U bent van harte welkom om onze huisliften te komen bekijken en proberen.

Maak hiervoor wel eerst even een afspraak!

Hoe helpen we u het beste?

Anders dan veel aanbieders van liften ligt onze oorsprong sinds 1996 in het volledig aanpassen van woningen voor mensen met een fysieke beperking.

Van onze expertise wordt al jaren gebruik gemaakt door zorgprofessionals, particulieren, WMO consulenten, letselschadeverzekeraars, architecten & aannemers.