Huislift in woonkamer groene wand

Huislift Domilift HL8500_Premium dicht 800×533

Huislift Eiken Zwitserland 800×533

Lift in huis met fotoprint in cabine
Basis huislift grijze cabine

Huislift Basis_1 800×600

De beste Lift in huis wordt aangedreven door een modern hydraulisch systeem en biedt daarom belangrijke voordelen ten aanzien van comfort, veiligheid en duurzaamheid.

In tegenstelling tot andere liften in huis heeft de HL-8500 geen kabels, kettingen of spindelmotoren en werkt daardoor bijzonder veilig. Bovendien kan de hydraulische omlaag functie zowel elektronisch als mechanisch worden bediend, en is de lift hierdoor dus voorzien van een unieke nood-daal functie.

De Domilift® HL-8500 is speciaal ontwikkeld voor gebruik in huis. Toch is de HL-8500 geen platformlift met schacht maar een echte personenlift voorzien van een geheel gesloten cabine, met uitzondering van de deurdoorgang. Maar omdat de doorgang van de lift is voorzien van een detectiepoort stopt de lift hierdoor onmiddellijk, zodra er iets of iemand te dicht in de buurt van de liftdeur komt.

De lift is standaard voorzien van volledig automatische liftdeuren, waarbij de deurautomaat volledig in de deur is weggewerkt. Omdat de positie van de liftdeur per verdieping bepaald kan worden biedt de lift verschillende in en uitstapmogelijkheden.

De beste lift in huis

De HL-8500 lift is het resultaat van 30 jaar innovatie dankzij ruim 15.000 geïnstalleerde huisliften. De lift beschikt over compacte aandrijftechniek en kan bovendien op maat worden gemaakt. Daardoor bieden we met de HL-8500 altijd een passende oplossing voor een lift in uw huis.

Doordat de besturingsunit met de hydraulische pomp buiten de liftschacht wordt geplaatst kan de ruimte optimaal worden benut en functioneert de lift bovendien uiterst stil.

Om de HL-8500 lift in huis te kunnen plaatsen hebben we slechts één stevige wand nodig waaraan we de geleiderails en hydraulische cilinder van de lift monteren. De overige wanden kunnen worden afgewerkt met dunner materiaal zoals bijvoorbeeld hout of gips, waarin de liftdeuren kunnen worden geplaatst.

De huislift heeft daardoor 3 mogelijke deurposities:

  • Gelijkzijdig
  • Overliggend
  • Haaks

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.