Profiteer van onze
kennis & ervaring!

Specialist sinds 1996

Deskundig advies

Landelijke montage en service

Bel ons op: 0570-62 44 62

Of mail naar: info@domicare.nl

Hoog Laag baden, douchestretchers en tilliften

Ontdek de ideale totaaloplossing voor baden, douchen

en het uitvoeren van transfers in de badkamer

Hoog-laag baden

In hoogte verstelbaar bad en douchestretcher ineen

Met ons hoog/laag bad bieden we een kwalitatief goed hoog/laag bad tegen een zeer concurrerende prijs. Het bad is elektrisch in hoogte verstelbaar van ca. 65 – 95 cm (gemeten vanaf de badrand). De hoog/laag techniek wordt voor ons geproduceerd door een fabrikant met 40 jaar ervaring op dit gebied.

Het systeem wordt voorzien van een comfortabel polyester Duravit® ligbad en standaard geleverd zonder douche/mengkraan. Het bad kan optioneel worden geleverd met een op de badrand gemonteerde douche/mengkraan en douche stretcher met zijhek.

Zeker in combinatie met een plafondlift biedt het bad met stretcher de ideale oplossing voor baden, douchen, afdrogen en aankleden. Transfers van bad naar stretcher kunnen snel worden uitgevoerd, in een zeer beperkte ruimte.

Bad met stretcher

Het bad kan optioneel worden voorzien van een opklapbare douchestretcher. Deze ruimtebesparende oplossing biedt een prima oplossing voor het aan/uitkleden en afdrogen door de hulpverlener.

Kinder badstoel 400x300Bad met kinderstoel

Het bad kan optioneel worden voorzien van een stabiele, eenvoudig te plaatsen, badstoel.

Montage op locatie

Onze hoog-laag baden worden desgewenst op locatie volledig afgemonteerd. Omdat we de baden in delen transporteren kunnen onze baden vrijwel overal worden geplaatst, door smalle deurdoorgangen op de verdieping.

hoog-laag-bad-met-tillift-800x600

hoog-laag-bad-met-tillift-800x600

hoog-laag-bad-stretcher-opgeklapt-800x600

hoog-laag-bad-stretcher-neergeklapt-800x600