Profiteer van onze
kennis & ervaring!

Hoog laag bad van topkwaliteit

Gebaseerd op 30 jaar ervaring

Plaatsing door heel Nederland

Hoog Laag bad

Ontdek de ideale totaaloplossing voor baden, douchen

en het uitvoeren van transfers in de badkamer

Om hygiënische zorg te kunnen verlenen in de juiste werkhouding biedt een hoog laag bad met opklapbare stretcher veel voordelen

Omdat douchen in Nederland de standaard is wordt een hoog laag bad vaak gezien als luxe. Maar het wassen van zorgvragers in douchestoelen leidt vaak al snel tot fysieke belasting van de zorgverlener. Door de combinatie van een hoog laag bad met gecombineerde stretcher kan dit gelukkig worden voorkomen.

Plafondlift badkamer met hoog-laag bad

Extra voordelen hoog-laag baden

Naast hygiënische zorg bieden hoog-laag baden enorme voordelen zoals geestelijke ontspanning en daarmee het voorkomen van spasmen. Denk bijvoorbeeld ook aan verlichting door gewichtloosheid en hierdoor het verminderen van pijnklachten. Ook biedt gebruik van een hoog laag bad vaak enorme voordelen ten opzichte van een douchestoel voor mensen met een huidaandoening.

Hoog laag bad met plafondlift

Omdat we de plafondlift in rails aan het plafond monteren komt de plafondlift niet in contact met water. Bovendien werkt de plafondlift op 24 volt dankzij de ingebouwde accu’s. Daarom kan de oplader altijd in een veilige zone worden geplaatst. Ook de bediening van de plafondlift is 100% waterproof, dankzij gebruik van luchtdruk. Daardoor is de plafondlift 100% veilig te gebruiken in de badkamer. Dankzij de plafondlift kunnen moeiteloos transfers worden uitgevoerd naar een hoog laag bad, stretcher, toilet of douchestoel.

Bespaar ruimte door de combinatie van een hoog laag bad met stretcher

Met ons hoog/laag bad bieden we een bad van topkwaliteit tegen een zeer concurrerende prijs. Dankzij de elektrische hoogte verstelling van ca. 65 – 95 cm kan in de juiste werkhouding zorg worden verleend (gemeten vanaf de badrand). Het bad wordt in Nederland geproduceerd en is gebaseerd op 30 jaar ervaring!

Het hoog laag systeem wordt voorzien van een comfortabel polyester Duravit® ligbad en standaard geleverd zonder douche/mengkraan. Het bad kan optioneel worden geleverd met een op de badrand gemonteerde douche/mengkraan en douche stretcher met zijhek.
Zeker in combinatie met een plafondlift biedt het bad met stretcher de ideale oplossing voor baden, douchen, afdrogen en aankleden. Transfers van bad naar stretcher kunnen snel worden uitgevoerd, in een zeer beperkte ruimte.

Hoog-laag bad met stretcher Domicare_opgeklapt

Comfortabel ligbad

hoog-laag-bad-met-tillift-800x600

Dankzij de standaard Duravit kuip biedt ons hoog laag bad minstens zoveel comfort als ieder ander bad en kan het bad in de laagste stand gewoon door het hele gezin worden gebruikt. Maar ook transfers met de plafondlift kunnen eenvoudig worden gemaakt.

Hygiënische zorg

hoog-laag-bad-stretcher-opgeklapt-800x600

De elektrische hoogteverstelling voorkomt fysieke belasting van de zorgverlener tijdens het wassen en verzorgen, omdat de verzorger snel en eenvoudig de juiste werkhouding kiest. Anderzijds geniet de zorgvrager alle voordelen en comfort van het hoog laag bad.

Afdrogen en aankleden

hoog-laag-bad-stretcher-neergeklapt-800x600

Gebruik de stretcher eenvoudig in de juiste positie omdat deze op de rand van het hoog laag bad is bevestigd, en dus automatisch meebeweegt. De stretcher wordt daarom universeel ingezet voor zowel douchen, afdrogen als aankleden.

Bad met stretcher

Het bad kan optioneel worden voorzien van een opklapbare douchestretcher. Deze ruimtebesparende oplossing biedt een prima oplossing voor het aan/uitkleden en afdrogen door de hulpverlener.

Kinder badstoel 400x300Bad met kinderstoel

Het bad kan optioneel worden voorzien van een stabiele, eenvoudig te plaatsen, badstoel.

Montage op locatie

Onze hoog-laag baden worden desgewenst op locatie volledig afgemonteerd. Omdat we de baden in delen transporteren kunnen onze baden vrijwel overal worden geplaatst, door smalle deurdoorgangen op de verdieping.

hoog-laag-bad-met-tillift-800x600

Profiteer van onze kennis & ervaring!

Vraag daarom vrijblijvend advies en een offerte aan voor een plafondlift in uw badkamer,

ook gratis advies bij u thuis!

Hoewel we ons al sinds 1996 hebben beziggehouden met het volledig aanpassen van woningen is onze focus intussen vooral gericht op het tillen en verplaatsen. We bieden daarom een uitgekiend assortiment plafondliften. Daarnaast bieden we ook huisliften, plateauliften en bijvoorbeeld hoog-laag baden. Omdat we producten op een slimme manier combineren bieden we daarmee unieke totaaloplossingen.

Zowel zorgprofessionals, particulieren, WMO consulenten, letselschadeverzekeraars, architecten & aannemers maken al jarenlang gebruik van onze expertise. Omdat er meerdere oplossingen mogelijk zijn helpen we u graag bij het maken van de beste keuze. Zodat ook u uiteindelijk profiteert van onze kennis en ervaring!

Tilbanden voor tillift en plafondlift.

Vrijblijvend advies en offerte aanvragen