Profiteer van onze
kennis & ervaring!

Plafondlift specialist sinds 1996

Landelijke montage en service

Vrijblijvend advies

Plafondlift specialist met 25 jaar ervaring

Sinds 1996 werken we door heel Nederland dagelijks met plafondliften,

zowel bij particulieren, kleinschalige woonvormen als grootschalige zorginstellingen.

Een plafondlift is vaak de beste oplossing!

Het tillen met een plafondlift gaat vele malen lichter dan een verrijdbare tillift. Tijdens de transfer is er beter contact tussen de client en de verzorgende waardoor transfers veiliger en comfortabeler worden uitgevoerd.

Omdat de plafondlift enorm veel ruimte bespaart op de vloer kan de ruimte vrij worden ingericht en volledig worden benut. Profiteer van onze kennis dankzij 25 jaar ervaring met plafondliften!

tillift-demo-video-afbeelding_dubbel-xy-systeem

Plafondlift gebaseerd op 100% betrouwbaarheid en veiligheid

Omdat niet ieder plafond onbeperkt belast kan worden,

passen we de tilcapaciteit van onze plafondlift hierop aan

tillift-plafondlift-met-kanteljuk-500x600-3

Omdat de plafondlift is voorbereid op zowel tweepuntsjukken als elektrisch bedienbare kanteljukken is de plafondlift universeel inzetbaar. Doordat de plafondlift gebruik maakt van luchtdruk voor de bediening behoren kabelbreuken en kapotte stekkerverbindingen definitief tot het verleden. Ook is de bediening 100% waterproof.

  • Eigen hoogte van slechts 15 cm waardoor er meer tilhoogte overblijft
  • Veilig vanwege instelbare belasting 130 – 270 kg.
  • Geschikt voor tweepuntsjuk evenals een elektrisch kanteljuk
  • Degelijke kwaliteit waardoor een lange levensduur van 15 jaar
  • Snel leverbaar vanwege onze grote voorraad

Tilsysteem ontwerpen

Allereerst moeten bouwkundige zaken, technische mogelijkheden en specifieke wensen van de gebruiker goed op elkaar worden afgestemd. Ieder traject start daarom met een zorgvuldige inventarisatie. Daaruit volgt een deskundig advies, gebaseerd op onze kennis en ervaring.

Lees meer>

Plafondlift rail vlak inbouwen

Plafondlift rail vlak inbouwen

Of het nu gaat om zelfstandig wonen, begeleid wonen of wonen in een instelling, we willen ons evenzeer thuis voelen. Een plafondlift moet dus een integraal onderdeel vormen van de woonomgeving. Daarom heeft onze plafondlift een compacte afmeting en kunnen railprofielen vlak worden ingebouwd.

Lees meer >

Plafondlift en deuroplossingen

Plafondlift gecombineerd met schuifdeur

Teneinde met de plafondlift zowel draaideuren alsook schuifdeuren te kunnen passeren zijn er verschillende oplossingen. Plafondliften kunnen moeiteloos deuren passeren mits dit goed op elkaar wordt afgestemd, raadpleeg daarom tijdig een van onze adviseurs.

Lees meer>

Hoe werkt het?

Aan het plafond worden rails gemonteerd waarin een plafondliftcassette wordt geplaatst. Deze plafondlift volgt het traject van het railsysteem en is daarom licht te verplaatsen. Het railsysteem bestaat uit rechte rails maar ook uit verschillende soorten bochten en rotondes waardoor verschillende transfer kunnen worden uitgevoerd.

Plafondlift met XY tilsysteem

Door een beweegbare rail met trolleys haaks onder twee vaste rails te plaatsen, ontstaat een zogenaamd XY systeem. Omdat de tillift een groot oppervlak kan bereiken hoeft nauwelijks rekening te worden gehouden met de inrichting. Ook is het mogelijk tilsystemen aan elkaar te koppelen.

Onze trainingen worden verzorgd door een erkend leerbedrijf in de zorg, opdat onze plafondliften en tilbanden altijd veilig worden gebruikt

Aangezien tilbanden erg belangrijk zijn bij het gebruik van tilliften en plafondliften besteden we daar veel aandacht aan. Daarom verzorgen we trainingen die worden uitgevoerd door een erkend leerbedrijf in de zorg, evenals een passing op locatie. Immers, plafondliften en tilliften zijn medische hulpmiddelen (Klasse I) en gebruik dus nooit een tillift of plafondlift zonder instructie vooraf.

We leveren een uitgebreid assortiment tilbanden van verschillende merken waardoor we altijd een passende oplossing kunnen bieden. Omdat we zowel werken met tweepunstjukken als elektrisch verstelbare kanteljukken leveren we zowel tilbanden met lussen, als tilbanden met clips. Daarnaast is het mogelijk tilbanden op maat te maken of aan te passen.

Plafondlift met disposable tilband

We combineren tenslotte plafondliften met andere hulpmiddelen zodat er unieke totaaloplossingen worden gecreëerd

Aangezien in de badkamer veel transfers worden uitgevoerd in een beperkte ruimte biedt de plafondlift een ideale oplossing. Evenals de combinatie met een hoog-laag bad met opklapbare stretcher.

Plafondlift badkamer met hoog-laag bad

Profiteer van onze kennis & ervaring!

Vraag daarom vrijblijvend advies en een plafondlift offerte aan,

ook gratis advies bij u thuis!

Hoewel we ons al sinds 1996 hebben beziggehouden met het volledig aanpassen van woningen is onze focus intussen vooral gericht op het tillen en verplaatsen. We bieden daarom een uitgekiend assortiment plafondliften. Daarnaast bieden we ook huisliften, plateauliften en bijvoorbeeld hoog-laag baden. Omdat we producten op een slimme manier combineren bieden we daarmee unieke totaaloplossingen.

Zowel zorgprofessionals, particulieren, WMO consulenten, letselschadeverzekeraars, architecten & aannemers maken al jarenlang gebruik van onze expertise. Omdat er meerdere oplossingen mogelijk zijn helpen we u graag bij het maken van de beste keuze. Zodat ook u uiteindelijk profiteert van onze kennis en ervaring!

Tilbanden voor tillift en plafondlift.

Gratis advies en offerte aanvragen