Profiteer van onze
kennis & ervaring!

Plafondlift specialist sinds 1996

Landelijke montage en service

Vrijblijvend advies

Plafondlift in de badkamer

Een plafondlift gecombineerd met een hoog laag bad en stretcher
biedt de ideale oplossing in de badkamer

Omdat in de badkamer veel transfers worden uitgevoerd in een beperkte ruimte biedt een plafondlift veel voordelen

Een plafondlift neemt geen ruimte in op de vloer en vormt daardoor geen obstakel in de badkamer. Door de plafondlift in een XY systeem te plaatsen kan in de badkamer iedere positie moeiteloos worden bereikt. Daarom hoeft bij de indeling van de badkamer geen rekening te worden gehouden met de plafondlift.

Plafondlift badkamer met hoog-laag bad

Plafondlift geschikt voor de badkamer

Omdat we de plafondlift in rails aan het plafond monteren komt de plafondlift niet in contact met water. Bovendien werkt de plafondlift op 24 volt dankzij de ingebouwde accu’s. Daarom kan de oplader altijd in een veilige zone worden geplaatst. Ook de bediening van de plafondlift is 100% waterproof, dankzij gebruik van luchtdruk. Daardoor is de plafondlift 100% veilig te gebruiken in de badkamer. Dankzij de plafondlift kunnen moeiteloos transfers worden uitgevoerd naar een hoog laag bad, stretcher, toilet of douchestoel.

Plafondlift met hoog-laag bad

Omdat douchen in Nederland de standaard is worden hoog laag baden vaak gezien als luxe. Maar het wassen van zorgvragers in douchestoelen leidt vaak al snel tot fysieke belasting van de zorgverlener. Door de combinatie van een hoog laag bad in combinatie met een plafondlift kan dit gelukkig worden voorkomen. Domicare biedt daarom naast de plafondlift ook een goed doordacht hoog laag bad met stretcher van topkwaliteit.

Een plafondlift in de badkamer beperkt fysieke belasting van de zorg en bespaart bovendien kostbare tijd

Met onze plafondliften en hoog laag baden bieden we ideale hygiëne oplossingen in de badkamer. Terwijl enerzijds de zorgvrager ontspanning en welzijn wordt geboden, wordt anderzijds op een efficiënte wijze zorg verleend. Bovendien wordt de kans op fysieke overbelasting beperkt.

Naast hygiënische zorg bieden hoog-laag baden enorme voordelen zoals geestelijke ontspanning en daarmee het voorkomen spasmen. Denk bijvoorbeeld ook aan verlichting door gewichtloosheid en hierdoor het verminderen van pijnklachten. Ook biedt gebruik van een hoog laag bad vaak enorme voordelen ten opzichte van een douchestoel voor mensen met een huidaandoening.

Tilband voor plafondlift in bad of douche

Plafondlift in de badkamer

Plafondlift in badkamer met tweepuntsjuk

De plafondlift komt niet in direct contact met water en werkt bovendien op 24 Volt. Ook de pneumatische bediening is waterdicht. Daardoor is de plafondlift 100% veilig te gebruiken in de badkamer.

Lees meer >

Hoog laag bad met stretcher

Zorgbad met stretcher

Dankzij eigen productie bieden we een hoog laag bad tegen een scherpe prijs. Omdat het ontwerp is gebaseerd op bijna 30 jaar ervaring en telkens is verbeterd leveren we een hoog laag bad van topkwaliteit.

Lees meer>

Plafondlift bad -en slaapkamer

Plafondlift gecombineerd met schuifdeur

De plafondlift in de badkamer kan uiteraard worden uitgebreid naar de slaapkamer. Plafondliften kunnen moeiteloos deuren passeren mits dit goed op elkaar wordt afgestemd, raadpleeg daarom tijdig een van onze adviseurs.

Lees meer>

Profiteer van onze kennis & ervaring!

Vraag daarom vrijblijvend advies en een offerte aan voor een plafondlift in uw badkamer,

ook gratis advies bij u thuis!

Hoewel we ons al sinds 1996 hebben beziggehouden met het volledig aanpassen van woningen is onze focus intussen vooral gericht op het tillen en verplaatsen. We bieden daarom een uitgekiend assortiment plafondliften. Daarnaast bieden we ook huisliften, plateauliften en bijvoorbeeld hoog-laag baden. Omdat we producten op een slimme manier combineren bieden we daarmee unieke totaaloplossingen.

Zowel zorgprofessionals, particulieren, WMO consulenten, letselschadeverzekeraars, architecten & aannemers maken al jarenlang gebruik van onze expertise. Omdat er meerdere oplossingen mogelijk zijn helpen we u graag bij het maken van de beste keuze. Zodat ook u uiteindelijk profiteert van onze kennis en ervaring!

Tilbanden voor tillift en plafondlift.

Vrijblijvend advies en offerte aanvragen