Profiteer van onze
kennis & ervaring!

Specialist sinds 1996

Vrijblijvend advies

Landelijke montage en service

Bel ons op: 0570-62 44 62

Of mail naar: info@domicare.nl

Huisliften met of zonder schacht, compact en betrouwbaar

Betaalbare huisliften voor particulieren, veilig, betrouwbaar en stil

informeer naar onze unieke oplossingen!

domilift-huislift-hle-3500

Verhuizen naar een gelijkvloerse woning, of toch een huislift?

Alhoewel veel mensen al jaren in hun woning leven is het raadzaam om naar de toekomst te kijken en hierop tijdig te anticiperen. Kleine dingen zijn vaak goed aan te passen maar het hebben van meerdere etages lijkt soms het grootste obstakel in huis, zeker op het moment dat een van de bewoners afhankelijk is of wordt van een rolstoel. Hoger gelegen verdiepingen kunnen dan prima worden bereikt door installatie van een huislift.

Voor een weloverwogen beslissing zou je de volgende vragen moeten beantwoorden:

• wil ik in mijn huidige woning blijven?
• welke aanpassingen heb ik dan nodig?
• Welke impact heeft dat op mijn woning?
• En wat is eigenlijk goedkoper, aanpassen of verhuizen?

Indien je veel plezier hebt van je huidige woning dan zou het zonde zijn om te verhuizen naar een gelijkvloerse woning als dit niet hoeft. Profiteer daarom van onze vrijblijvende adviezen, wij houden ons hier immers al jaren mee bezig!

Huislift HL-3500; zonder schacht of put

Doordat de huislift aan de bovenzijde de vloer met een klep weer afsluit

is de verdieping volledig begaanbaar

Compact, betrouwbaar en stil

Een huislift zonder schacht is enorm ruimtebesparend, en kan in

vrijwel iedere woning worden geplaatst.

Rolstoelvriendelijk

De huislift is voorzien van een vlakke, afgeschuinde bodemplaat en

hoeft niet te worden geïntegreerd in een liftput.

Profiteer optimaal van de beschikbare ruimte

Het idee achter de vloer-klep lift is erop gebaseerd dat u de huislift oproept als u deze wenst te gebruiken, en daarna weer retour stuurt. Zo kunt u bijvoorbeeld vanuit uw woonkamer rechtstreeks naar de slaapkamer op de eerste verdieping. Eenmaal boven kunt u de huislift weer naar beneden sturen zodat u de ruimte in de slaapkamer optimaal kunt benutten.

Vlakke bodemplaat, volledig rolstoeltoegankelijk

De liften met halfopen cabine worden veel gebruikt door personen die zittend gebruik maken van de huislift, en is hierdoor de ideale oplossing voor rolstoelgebruikers. Onze schachtloze HLC liften zijn geschikt om in te staan. De grootste lift heeft een afmeting van 140 x 90 cm en is hierdoor ideaal voor een kinderwagen of rolstoel, vergezeld door een ouder of verzorger.

Montage in twee werkdagen

Een huislift zonder schacht is enorm ruimtebesparend, en kan in vrijwel iedere woning worden geplaatst.
De huislift beweegt langs twee stalen geleiderails en wordt in twee dagen geplaatst.

De vrijstaande geleiderails zorgen ervoor dat de lift kan worden geplaatst zonder draagmuren. De huislift kan worden geplaatst langs een wand, in een hoek en soms in een kast of trapgat. U kunt bijvoorbeeld vanuit uw woonkamer rechtstreeks naar de slaapkamer op de eerste verdieping, waarbij de sparing in de vloer aan de onderzijde volledig wordt afgedicht en niets u meer in de weg staat. Door de vlakke bodemplaat van de lift is geen liftput nodig en is de cabine zeer makkelijk begaanbaar en rolstoelvriendelijk.

huislift-hlo-3000-rotterdam-650x550

Huislift HL-8500; de ideale lift voor uw woning, winkel of kantoor

De HL-8500 is een echte personenlift met fraai afgewerkte zijwanden,

plafond met led-verlichting en luxe bedieningsconsole

huislift-design_1-400x521

huislift-design_4-400x521

huislift-design_3-400x521

huislift-design_2-400x521

Compacte afmetingen en eenvoudig te installeren

De HL-8500 is leverbaar in compacte afmetingen en is eenvoudig te installeren. Dit maakt deze personenlift uitermate geschikt als huislift zonder af te doen aan de kwaliteit van een echte hydraulische lift, maar tegen een betaalbare prijs. De HL-8500 biedt een hoog afwerkingsniveau en een enorme keuze in kleuren en opties.

Gesloten cabine met optimale beveiligingen

Anders dan veel aangeboden platformliften is deze hydraulisch aangedreven huislift voorzien van een geheel gesloten cabine, met uitzondering van de deuropening. De deurdoorgang van de lift is rondom voorzien van een detectiepoort. De lift stop onmiddellijk zodra er zich iets of iemand binnen 3 centimeter vanaf de schacht bevindt. De componenten voor deze huislift worden geproduceerd door één van de grootste fabrikanten van huisliften in Europa met maar liefst 30 jaar ervaring. Circa 1200 liften per jaar verlaten de fabriek.

Betrouwbaar hydraulisch systeem

Het hydraulische systeem biedt belangrijke voordelen ten aanzien van betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij het omhoog gaan van de lift wordt door een moderne pomp enkele liters plantaardige olie vanuit een klein kunststof reservoir in een cilinder gepompt. Bij het omlaag gaan van de lift loopt de olie vrijwel geruisloos terug in het reservoir. In tegenstelling tot andere personenliften heeft de lift geen kabels, kettingen of spindel-motoren en werkt mede hierdoor bijzonder veilig.

Het resultaat van 30 jaar innovatie!

Om de HL-8500 lift in huis te kunnen plaatsen hebben we slechts één stevige wand nodig waaraan we de geleiderails en hydraulische cilinder van de lift monteren. De overige wanden kunnen worden afgewerkt met dunner materiaal zoals bijvoorbeeld hout of gips, waarin de liftdeuren kunnen worden geplaatst.

Dankzij de opvoerhoogte tot 8,5 meter overbrugt u veilig en comfortabel één of twee verdiepingen.

De huislift heeft 3 mogelijke deurposities:

Gelijkzijdig
Overliggend
Haaks

huislift-hl8500-wit_800x600

Veilig en betrouwbaar naar boven

Langer zelfstandig thuis dankzij een compacte lift in huis,

woningen en gebouwen toegankelijk met onze plateauliften.

Hoe helpen we u het beste?

”Of het nu gaat om zelfstandig wonen, begeleid wonen of wonen in een instelling, we willen ons thuis voelen, daarin zoeken we rust en willen we passief of actief kunnen ontspannen.”

Domicare levert duurzame hulpmiddelen voor zowel de intramurale als extramurale zorg. Domicare heeft zich daarbij in het bijzonder toegelegd op belangrijke thema’s als preventie van fysieke belasting in de zorg en langer zelfstandig thuis wonen.

Vaak zijn er meerdere oplossingen mogelijk en uiteraard helpen we u bij het maken van de juiste keuze!

advies-aan-client-in-rolstoel-1475x983