Plafondlift C-380-3-1320x570

Plafondlift C-380

De plafondlift C-380 is in vele opzichten vergelijkbaar met de VH 130-270 serie. De lift kan soepel handmatig in de rail worden voortbewogen door de verzorger, maar kan ook worden voorzien van een aandrijfmotor en eventueel infrarood afstandsbediening. De lift wordt standaard geleverd met 4-punts juk.

Obesitas plafondlift C-380 - 800x600

Tillift voor obesitas patiënten
  • Maximale belasting 380 kg
  • Standaard voorzien van 4 puntsjuk
  • Dubbele nood-omlaag functie
  • Standaard voorzien van display
  • Levensduur 15 jaar
Geen kabelbreuken of defecte stekkerverbindingen

De liften zijn voorzien van een pneumatische handbediening. Doordat er simpelweg lucht verplaatst wordt via een stevig rubberen slangetje is de kans op kabelbreuken en defecte stekkerverbindingen dus definitief uitgesloten. Indien er te hard aan de handbediening wordt getrokken zal deze loslaten van de lift, en kan simpelweg weer worden teruggeplaatst. Indien noodzakelijk kan de bediening eenvoudig worden vervangen. Hierdoor worden kosten voor een monteur, en het wachten hierop (!), teruggebracht tot 0. De handbediening is 100% waterproof.

Transactive handbediening return naar oplaadpunt 800x600

Standaard voorzien van nuttige display

De geïntegreerde display verschaft u direct informatie, zonder tussenkomst van laptops of ingewikkelde software. De lift registreert het aantal liftmomenten, en geeft zelf aan wanneer de plafondlift aan een servicebeurt toe is. In de display kan direct de actuele status worden afgelezen, zoals de capaciteit van de accu’s, eventuele storingsmeldingen en waarschuwingen voor de gebruiker. De display van verschaft u tevens toegang tot het onderhoudsmenu waarin bijvoorbeeld de snelheid van de lift eenvoudig kan worden aangepast.

Transactive display 800x600 - 3

Aandrijfmotor en IR bediening

De lift met aandrijfmotor is voorzien van een soft start/stop systeem. Door het gelijktijdig indrukken van twee toetsen op de handbediening kan snelheid eenvoudig worden aangepast.

Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Download brochure