Jarenlange ervaring, vertaald in praktische voordelen

De jarenlange ervaring van onze producent vertaalt zich in een plafondlift met 100% betrouwbaarheid, onbeperkte mogelijkheden en extreem lage onderhoudskosten. Dankzij de wereldwijde marktpositie en daarmee gepaard gaande aantallen leverbaar tegen de scherpste prijs!

Het ontwerp wordt gekenmerkt door vriendelijk afgeronde hoeken, éénvoud en compacte afmetingen. Met een hoogte minder dan 15 cm, behoort de DH-2 plafondlift tot de kleinste plafondlift in z’n soort, geschikt voor professioneel gebruik.

Unieke kenmerken

  • De enige plafondlift die gegarandeerd ALTIJD tilt
  • Handbediening berekend op voortslepen lift
  • Robuust koppel-systeem, zonder schakelaars
  • Lift-informatie op display (standaard)
  • Te onderhouden & repareren door iedereen !

Display met informatie

De standaard geïntegreerde display van de plafondlift verschaft u direct informatie, zonder tussenkomst van laptops of ingewikkelde software.

De lift registreert het aantal liftmomenten, en geeft zelf aan wanneer de plafondlift aan een servicebeurt / veiligheidsinspectie toe is. In de display kan de actuele status worden afgelezen, de capaciteit van de accu’s, eventuele storingsmeldingen en waarschuwingen voor de gebruiker.

Transactive display 800x600 - 3

Unieke bediening

Bij de ontwikkeling van de volledig waterbestendige handbediening is rekening gehouden met het feit dat de plafondlift hieraan wordt voortbewogen door de rail. Indien er na verloop van tijd toch schade aan het snoer ontstaat kan de handbediening snel en eenvoudig worden vervangen zonder tussenkomst van een monteur.

Door beide knoppen van de elektrische aandrijving (optie) in de drukken, stuurt u de plafondlift automatisch terug naar het oplaadpunt.

Transactive handbediening return naar oplaadpunt 800x600

Profiteer van onze kennis & ervaring!

Bel 0570-62 44 62 of neem contact met ons op per mail

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Terug naar overzicht plafondliften