domilift-hefplateau-vrijstaand-h-875-800x600

Plateaulift H-800 (vrijstaand)

Vrijstaande hefplateau’s zijn geschikt voor het overbruggen van hoogtes tot 800 mm zonder dat deze dienen te worden gefixeerd aan de vloer of wand. Let wel, vanaf een hoogte overbrugging van 500 mm wordt geadviseerd een veiligheidsdeur op de bovenste stopplaats toe te passen (valbeveiliging) welke wel dient te worden gefixeerd. Voor de stroomvoorziening kan worden volstaan met een bijgeleverde transformator waarvoor een standaard geaarde wandcontactdoos (230V) voldoende is.

De hefplateau’s zij zowel geschikt voor gebruik binnen, als permanent gebruik buiten. De oprijplaat voorkomt dat de rolstoel van het plateau af zou kunnen rollen tijdens het tillen, en gaat automatisch omhoog zodra het plateau wordt geactiveerd.

Zodra het plateau weer terugkeert in de laagste stand gaat de oprijplaat automatisch weer omlaag zodat het plateau met de rolstoel eenvoudig en veilig kan worden verlaten. De hefplateau’s zijn bekleed met zeer slijtvast antislipmateriaal en zij-hekken in twee verschillende hoogtematen. De techniek onder het plateau wordt afgeschermd door een flexibel rubberen veiligheidsgordijn.

Tijdens de liftmomenten dient de omhoog/omlaag knop ingedrukt te worden gehouden, bovendien zijn de plateauliften voorzien van een noodstop schakelaar.

Specificaties

Minimale hoogte: ca. 15 cm
Maximale hoogte: ca. 80 cm
Maximale belasting: 300 kg
Eigen gewicht excl. veiligheidsdeur: 118 kg.
Elektrisch opklapbare oprijplaat L: circa 80 cm /
optie korte oprijplaat L: circa 15 cm (t.b.v integreren hefplateau in put)
Bediening d.m.v. tiptoetsen, vergrendelbaar d.m.v. sleutel (optie)
Zijwaartse afrit (optie)
Afwerking: geanodiseerd aluminium
Voorzien van zij-hekken (hoogtemaat afhankelijk van type)
Optioneel leverbaar met veiligheidsdeur (bovenste stopplaats)
Extra eigen gewicht veiligheidsdeur: 76 kg

Afmetingen

H-875 specificaties

Keuringen
  • ISO 9999 : 18 30 06

Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!

Fout: Contact formulier niet gevonden.