Universele tilbanden 1320x588

Universele tilband

De universele tilband is verreweg de meest toegepaste tilband voor algemene transfers. De tilband is geschikt voor tillen vanuit zittende naar liggende positie en vice versa, biedt veel ondersteuning en is desondanks eenvoudig aan te leggen.

  • Tillen van zit naar lig positie
  • Tillen van lig naar zit positie
  • Biedt veel ondersteuning
  • Snel en eenvoudig aan te leggen
  • Leverbaar met of zonder hoofdondersteuning
Afmetingen

Afmetingen tilbanden Prism Medical 500x500

Afmetingen tilbanden Prism Medical tabel 500x235

Leverbaar in vier verschillende materialen

PolyesterSlipfit

Polyester / slipfit

De tilband is vervaardigd van een zeer comfortabel elastisch polyestermateriaal , dat water doorlatend is. De draagband is hierdoor geschikt voor gebruik in bad en douche. De beengedeelten zijn aan de buitenzijde voorzien van ’n soort gladde nylon stof met zeer geringe weerstand/wrijving (‘’slip fit’’). De lussen kunnen hierdoor gemakkelijk worden aangebracht en verwijderd.

PolyesterMesh

Polyester / mesh

De draagband wordt vervaardigd uit een glad polyestermateriaal en niet absorberende stof. De draagbanden in Polyester Mesh zijn bij uitstek geschikt voor gebruik in zwembaden en tijdens het douchen. Het Polyster Mesh materiaal kan worden toegepast voor de universele tilbanden, en tilbanden met extra ondersteuning.

Slipfit

Slipfit

Slipfit is een nylon materiaal met lage wrijving eigenschappen waardoor deze ideaal is voor het aanleggen en verwijderen van de tilband.

Spacer

Spacer

Spacer materiaal is volledig ademend, soepel en elastisch waardoor de tilband zich perfect aanpast aan de vorm van de rolstoel of orthese. Het materiaal is hierdoor zeer geschikt voor verblijfstilbanden.

Blauw vlak passing slings met bel voor advies 1320x435

[rev_slider_vc alias=”slider99″]

Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!

Fout: Contact formulier niet gevonden.