Plafondlift rail vlak inbouwen_Arnhem

Plafondlift rail vlak inbouwen_Arnhem 800×600

Plafondlift rail vlak inbouwen_plafondlift in kast

Plafondlift rail vlak inbouwen_plafondlift in kast 800×800

Plafondliften met tweepunstjuk Mytylschool
Plafondlift met kanteljuk KDC Amsterdam
Plafondtillift XY systeem Amsterdam

Plafondtillift XY systeem Amsterdam 800×800

Plafondlift slaapkamers CarMar Volendam
Plafondlift kind met kantelbaar juk
Plafondlift snoezelbakkamer Luyksgestel

Plafondlift geintegreerd railsysteem badkamer Volendam

Plafondliften sanitaire ruimtes Hilversum

Plafondlift Inbouwen – XY geintegreerd in systeemplafond badkamer

Plafondliften (120 stuks) project Pantein

Een plafondlift is vaak de beste oplossing! Bekijk toepassingen van plafondliften in de praktijk. Plaats een plafondlift in enkele railsystemen met bochten of in zogenaamde XY systemen en realiseer de ideale oplossing. Door een beweegbare rail met trolleys haaks onder twee vaste rails te plaatsen, ontstaat een zogenaamd XY systeem waarmee de lift een groot oppervlak kan bereiken. Bij toepassing van een XY systeem hoeft daarom nauwelijks rekening te worden gehouden met de inrichting. Ook is het mogelijk tilsystemen aan elkaar te koppelen. Bezoek onze showroom of bel voor een afspraak op locatie voor een goed advies, en een vrijblijvende offerte!

De in 2009 geïntroduceerde TXM plafondlift onderscheidt zich niet alleen door kwaliteit en degelijkheid. De plafondlift is universeel inzetbaar en geschikt voor tweepuntsjukken, elektrisch bedienbare kanteljukken en ”swing” jukken voor het overpakken van lift naar lift. Bepaal de gewenste maximale belasting, en we stellen deze in waarbij rekening wordt gehouden met de bovenliggende constructie.

Storingsvrije bediening
De bediening van de plafondlift werkt met luchtdruk. Kabelbreuken en defecte stekkerverbindingen behoren dus definitief tot het verleden. De handbediening is 100% waterproof.

Plafondtillift met nuttige display
De display geeft de actuele status weer en verschaft nuttige informatie. Zoals de capaciteit van de accu’s, eventuele storingsmeldingen en waarschuwingen voor de gebruiker.

Unieke noodfuncties
De plafondlift heeft een unieke adapter waarmee de hoog-laag functie volledig mechanisch kan worden bediend. Dit kan zowel om te dalen als om te tillen. Maak tilhandeling ook ingeval van een technische storing dus rustig af en neem daarna contact op met onze servicedienst.

Plafondlift geschikt voor 270 kg

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.