Profiteer van onze
kennis & ervaring!

Specialist sinds 1996

Deskundig advies

Landelijke montage en service

Wessex liften zonder schacht of put

Betaalbare Wessex liften voor particulieren, veilig, betrouwbaar en stil.

Leverbaar vanaf € 17.990,- inclusief BTW en montage!

Een Wessex huislift zonder schacht is enorm ruimtebesparend, en kan in vrijwel iedere woning worden geplaatst. De vrijstaande geleiderails zorgen ervoor dat de huislift kan worden geplaatst zonder draagmuren. De lift kan worden geplaatst langs een wand, in een hoek en soms in een kast of trapgat. U kunt bijvoorbeeld vanuit uw woonkamer rechtstreeks naar de slaapkamer op de eerste verdieping, waarbij de sparing in de vloer aan de onderzijde volledig wordt afgedicht en niets u meer in de weg staat. Door de vlakke bodemplaat van de lift is geen liftput nodig en is de cabine zeer makkelijk begaanbaar en rolstoelvriendelijk.

woonhuislift-zonder-schacht-open-deur-800x600

Compacte afmetingen

huislift-in-slaapkamer-1-800x600

Veilige vloerafdichting

woonhuislift-seniorenwoning-800x600

Geleiderails overal te plaatsen

huislift-in-slaapkamer-2-800x600

Betrouwbaar, snel en stil

woonhuislift-gepakeerd-op-verdieping-800x600

Geen put of schacht

huislift-in-slaapkamer-3-800x600

Direct van woon- naar slaapkamer

Domilift® huislift HLO-3000 / 3500

De schachtloze huislift met (half)open cabine

Vlakke bodemplaat en rolstoelvriendelijk

De liften met halfopen cabine worden veel gebruikt door personen die zittend gebruik maken van de huislift, en is hierdoor de ideale oplossing voor rolstoelgebruikers. De halfopen cabine geeft een ruimtelijk gevoel, en is optisch minder dominant aanwezig in de ruimte dan een lift met dichte cabine. De lift is voorzien van een drukgevoelige rand aan de bovenzijde van de cabine waarbij de lift stopt zodra deze wordt ingedrukt. De veiligheidsplaat aan de onderzijde zorgt dat de lift stopt zodra de plaat wordt ingedrukt en een beveiliging aan de bovenzijde voorkomt dat de lift omhoog zal gaan indien er zich iets of iemand op de vloerplaat bevindt.

  • SMALL; lente x breedte 79x59cm
  • MEDIUM; lengte x breedte 118x74cm
  • LARGE; lengte x breedte 123x79cm
  • EXTRA LARGE; lengte x breedte 140x90cm

huislift-hlo-3000-rotterdam-650x550

Domilift® huislift HLE-3000 / 3500

Schachtloze elegante huislift met dichte cabine

Leverbaar in compacte afmeting met diverse extra’s

huislift-in-slaapkamer-550x650

De HLE is de meeste compacte lift met een breedte maat van 77,5 en diepte van slechts 57,5 cm, en hierdoor bijvoorbeeld zeer geschikt om in een hoek of kast te plaatsen. De lift is standaard voorzien van een dichte cabine en geschikt voor staand gebruik (optioneel te voorzien van een zitje). De ”Elegence” wordt geleverd met luxe bedieningspanelen en keuze uit diverse binnenkleuren.

  • WIDE; lengte x breedte 57,5×77,5cm

Domilift® huislift HLC-3000 / 3500

Schachtloze huislift met dichte cabine

Leverbaar in afmetingen voor rolstoel, met ouder/verzorger

Onze schachtloze HLC liften zijn geschikt om in te staan en leverbaar in grotere afmetingen. De liften zijn hierdoor bijvoorbeeld geschikt voor meerdere personen, kinderwagens of rolstoelen. De grootste lift heeft een afmeting van 140 x 90 cm en is hierdoor ideaal voor een kinderwagen of rolstoel, vergezeld door een ouder of verzorger.

  • WIDE; lente x breedte 57,5×77,5cm
  • MEDIUM; lengte x breedte 118x74cm
  • LARGE; lengte x breedte 123x79cm
  • EXTRA LARGE; lengte x breedte 140x90cm

huislift-zonder-schacht-hlc-3000-slaapkamer-550x650

Liftspecificaties

Domilift® schachtloze huisliften type HLO, HLE en HLC

Toepassing

De lift is ontworpen, geproduceerd en geplaatst onder de Europese Machine Richtlijn 2006/42/EG. De liften zijn geschikt voor particulier gebruik en het overbruggen van maximaal 1 verdieping (300/350 cm), uitsluitend binnen.

Bediening

Standaard voorzien van geïntegreerd bedieningspaneel in liftcabine, naar keuze links of rechts en twee draadloze afstandsbedieningen (handzenders). Optioneel leverbaar met draadloze bedieningspanelen voor wandmontage (opbouw). De liften zijn zowel aan bovenzijde als onderzijde voorzien van knelbeveiligingen.

Maximale belasting

Liftcapaciteit maximaal 250 kg, snelheid: ca. 6 cm per seconde. Maximale belasting vloerklep verdiepingsvloer 250 kg.

Liftdeur

Aan voorzijde, links- of rechtsdraaiend, handmatig bedienbaar, optioneel elektrisch bedienbaar met afstandsbediening en automatische sluiting na gebruik (timer).

Stroomvoorziening

Voor het aandrijven ven de hydraulische pomp is een eenvoudige wandcontactdoos voldoende (230V). De liftcabine is voorzien van accu’s in cabine waardoor de lift tijdens een stroomstoring omlaag zal blijven gaan. Optioneel leverbaar met een UPS noodstroomvoorziening voor liftbediening zowel omhoog als omlaag.

Hydraulische pomp

Pomp direct naast de lift op begane grond, optioneel maximaal 8 meter vanaf de lift, afmeting pomp L x B x H = ca. 28 x 23 x 48 cm.

Vereiste plafondhoogte open cabine

De minimaal vereiste plafondhoogte voor de open lift met maximale hefhoogte van 3 meter (model HLO3000) bedraagt op de begane grond 185 cm, en op de 1e verdieping 205,5 cm.

De minimaal vereiste plafondhoogte voor de open lift met maximale hefhoogte van 3,5 meter (model HLO3500) bedraagt op de begane grond 210 cm, en op de 1e verdieping 229,5 cm.

Vereiste plafondhoogte dichte cabine

De minimaal vereiste plafondhoogte voor de dichte lift met maximale hefhoogte van 3 meter (model HLC/E3000) bedraagt op de begane grond 208 cm, en op de 1e verdieping 218 cm.

De minimaal vereiste plafondhoogte voor de dichte lift met maximale hefhoogte van 3,5 meter (model HLC/E3500) bedraagt op de begane grond 222 cm, en op de 1e verdieping 231,5 cm.

Bekijk enkele van onze referenties

Profiteer van jarenlange ervaring, circa 400 liften per jaar verlaten de fabriek.

Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom om de voordelen zelf te ervaren!

Veilig en betrouwbaar naar boven

Langer zelfstandig thuis dankzij compacte huisliften zonder schacht,

woningen en gebouwen toegankelijk met onze plateauliften.

Hoe helpen we u het beste?

”Of het nu gaat om zelfstandig wonen, begeleid wonen of wonen in een instelling, we willen ons thuis voelen, daarin zoeken we rust en willen we passief of actief kunnen ontspannen.”

Domicare maakt deel uit van de Venson Care Group, waarbinnen duurzame hulpmiddelen voor zowel de intramurale als extramurale zorg worden ontwikkeld, geproduceerd en geïmporteerd. Domicare heeft zich in het bijzonder toegelegd op belangrijke thema’s als preventie van fysieke belasting in de (thuis)zorg en langer zelfstandig thuis wonen.

Vaak zijn er meerdere oplossingen mogelijk en uiteraard helpen we u bij het maken van de juiste keuze. Ieder traject starten we daarom met een zorgvuldige inventarisatie. Naast de mogelijkheden die onze producten bieden, houden we rekening met eventuele bouwkundige consequenties en onderhoudskosten op lange termijn.

Samen met u vinden we de beste oplossing, voor uw situatie!

advies-aan-client-in-rolstoel-1475x983

Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!

Fout: Contact formulier niet gevonden.