Profiteer van onze
kennis & ervaring!

Kleinste personenlift

Esthetisch ontworpen huislift

Lift zonder schacht of put

Kleinste personenlift

Ondanks de geringe afmeting van onze kleinste personenlift is de lift geschikt voor 2 personen

Onze kleinste personenlift is eenvoudig te plaaten zonder schacht en zonder liftput

Bespaar ruimte met onze kleinste personenlift, geschikt voor 170 kg

Dankzij de compacte techniek door middel van aandrijfriemen is de HL-3000 de kleinste personenlift, terwijl deze huislift geschikt is voor maximaal 2 personen. Door het esthetische en transparante ontwerp, gecombineerd met slimme aandrijftechniek, is onze kleinste personenlift wellicht de ideale lift in uw huis!

Kleinste personenlift, huislift voor 2 personen

Inbouwmaten kleinste personenlift

Afmeting kleinste personenlift

Onze kleinste personenlift is snel en eenvoudig te plaatsen zonder schacht of put

Dankzij de combinatie van aluminium geleide rails en de vrijwel volledig in plexiglas uitgevoerde liftcabine heeft de lift een esthetisch en modern ontwerp. Bovendien past de huislift dankzij een inbouwmaat van B x D = 75x105cm in vrijwel ieder huis. De huislift is geschikt voor een belasting tot maximaal 170 kg, en heeft een instaphoogte van 65mm.

Dankzij de opvoerhoogte van 3 meter is de lift geschikt voor het overbruggen van de begane grond naar de eerste verdieping.

Onze kleinste personenlift wordt binnenkort verwacht in onze showroom!

Domicare is importeur van maar liefst 4 verschillende liftproducenten en biedt daarom altijd een passende oplossing. De liften worden door onze eigen ervaren liftmonteurs geplaatst en onderhouden door heel Nederland.

Al sinds 1996 wordt van onze expertise gebruik gemaakt door zorgprofessionals, particulieren, WMO consulenten, letselschadeverzekeraars, architecten & aannemers. Variërend van mensen die hun woning levensloop bestendig willen maken, tot mensen die volledig rolstoel gebonden zijn.


Kleinste personenlift voor 170 kg.