Profiteer van onze
kennis & ervaring!

Specialist sinds 1996

Vrijblijvend advies

Landelijke montage en service

Plateaulift H-1250 Easy

Semi vrijstaande plateaulift

Maximale opvoerhoogte 125 cm

De H-1250 Easy is eenvoudig te plaatsen en geschikt voor het overbruggen van hoogtes tot 1250 mm. De lift kan eventueel in de vloer worden geïntegreerd, met een geringe putdiepte van 70 mm, of op de vloer worden geplaatst en voorzien van een oprijplaat.

De lift wordt gekenmerkt door een strak design en is geschikt voor een belasting tot 400 kg. Alle elektronica, motoren en accu’s zijn volledig in de lift weggewerkt.

Uw woning, winkel of bedrijfspand rolstoel toegankelijk

De plateaulift is eenvoudig te plaatsen, op de vloer of geïntegreerd in een liftput

Ontwerp afgestemd op NEN en ITS normen

Om te voorkomen dat er personen van de bovenste stopplaats of van de lift zouden kunnen vallen zijn er diverse valbeveiligingen leverbaar. Naast een inventarisatie van de risico’s dient rekening te worden gehouden met NEN normen en het Bouwbesluit.

  • Veiligheidsdeur (automatisch)
  • Verticale veiligheidspoort (automatisch)
  • Opklapbare oprijplaat (automatisch)

MIVA plateaulift voor gebruik buiten

De plateaulift is standaard vervaardigd uit staal met poedercoating

De uitvoering voor buiten uit RVS met poedercoating

De H-1250 Easy wordt standaard geleverd voor gebruik binnen, maar is optioneel leverbaar in een uitvoering voor buiten. Bij toepassing buiten dient u de lift schoon te houde en bladeren en andere obstakels onder de lift te verwijderen (obstakels activeren de knelbeveiliging).

Bij toepassing buiten wordt geadviseerd te kiezen voor een vloerafwerking in traanplaat. Bij het integreren van de lift in een liftput dient rekening te worden gehouden met een goede waterafvoer.

Veilig en betrouwbaar naar boven

Langer zelfstandig thuis wonen

en gebouwen rolstoeltoegankelijk

Hoe helpen we u het beste?

Van onze expertise wordt al jaren gebruik gemaakt door zorgprofessionals, particulieren, WMO consulenten, letselschadeverzekeraars, architecten & aannemers. Niet alleen realiseren we tal van oplossingen voor particulieren, ook plaatsen we veel liften in opdracht van musea (zoals het Van Gogh en het Zuiderzee museum), gemeentehuizen, scholen, winkels en kantoren.

Om ervoor te zorgen dat de aanpassingen doeltreffend zijn, zijn er handboeken voor toegankelijkheid, NEN en ITS normen en houden we met onze adviezen rekening met de gestelde eisen in het Bouwbesluit en de Machinerichtlijn.

advies-aan-client-in-rolstoel-1475x983

1. Mail uw aanvraag

Omschrijf de situatie waarvoor u een oplossing zoekt, voeg waar mogelijk foto’s en of tekeningen toe. Uiteraard gaat dit het beste per email. Des te betere informatie wij ontvangen, des te beter kunnen wij u adviseren!

2. Informatie en prijzen

U ontvangt van ons praktische informatie en richtprijzen van mogelijke oplossingen. Hieruit blijkt vaak al snel of onze producten de gewenste oplossing bieden en met welke investering u rekening dient te houden.

3. Persoonlijk advies

Daarna ontvangt u van ons persoonlijk advies en uitleg, en maken we in overleg met u een afspraak. Dit kan zijn bij ons in de showroom of bij u op locatie. We zorgen voor goede afstemming vooraf, zodat een bezoek voor alle betrokkenen zinvol is.